Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem jó a pasiknak egy olyan nő akitől minden téren megkapnak mindent? Fiúk is írjanak
az tény hogy nem ate hibád.
de én nem gondolnám hogy a pasi egy féreg lenne... miért? azért mert elhagyta a kérdezőt? ha nem megy hát nem megy, akárhogy is fáj...jobblett volna ha vele marad és csalja orrba szájba...?
tudod kérdező van olyan, hogy egyzserűen két ember együtt nem lehet boldog. van olyan hogy te sem tudod mi, de hiányzik. ilyenkor mindenkinek jobb ha az egyik kilép, mgha most fáj is.
szamóca: Én nem azért mondtam a pasira, hogy egy f.éreg, mert elhagyta, hanem ahogy elhagyta.
Ha így hagy el valaki valakit, hogy csak úgy magyarázatként eléáll: nem lehet megmenteni.---hát az a szememben egy f.éreg. Egy kapcsolat igenis kemény munka, és manapság eléggé elkényelmesedtek az emberek, hogy dolgozzanak a kapcsolatért(tisztelet a kivételnek természetesen)
Én is mindíg megadtam minden tőlem telhetőt mindenkinek, sokszor erőfelett... Még sem viszonozták soha.. Bár találnék valakit aki egyszer értékelné és honorálná!
Ha van kedved beszélgetni írj privit!:)
szerintem pedig nem mindig kell indok a szakításhoz. minden van indok, de néha az a másik fél számára elfogadhatatlan.
van olyan, hogy egyzserűen úgyérzed nem jó vele. de nem tudod miért. és ez javíthatatlan. nincsk onkrét indok, sem ok, sem történet, csak egyzserűen már nem jó valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!