Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem jó a pasiknak egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem jó a pasiknak egy olyan nő akitől minden téren megkapnak mindent? Fiúk is írjanak

Figyelt kérdés
Én az előző kapcsolatomban is megadtam mindent a pasinak, nem másztam rá, hagytam személyes teret, nem akadtam ki ha bulizni ment, törődtem vele, állítólag én voltam neki a nagy ő, segítettem neki amiben tudtam, lehetett rám számítani, mégis indoklás nélkül elhagyott. Vagyis csak annyit mondott,h ezt már nem lehet megmenteni. Mi a baj velem?:((((
2010. dec. 26. 15:58
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem veled van a baj. A pasi meg egy f.éreg, ha csak ennyit mondott és elhagyott. Mivel, ha szereti az ember a másikat, akkor megtesz minden tőle telhetőt, hogy megmentse a kapcsolatát, és ha az nem megy, akkor utána mondja csak ki, hogy megpróbáltuk, de nem lehet megmenteni. Szóval szerintem már nem szeretett a párod, ezért hagyott el. Hiába érzed úgy, hogy te mindent megteszel, lehet, hogy az neki nem elég, vagy ha mégis, akkor már elmúlt a lámur.
2010. dec. 26. 16:01
 2/8 szamóca. ***** válasza:

az tény hogy nem ate hibád.

de én nem gondolnám hogy a pasi egy féreg lenne... miért? azért mert elhagyta a kérdezőt? ha nem megy hát nem megy, akárhogy is fáj...jobblett volna ha vele marad és csalja orrba szájba...?

tudod kérdező van olyan, hogy egyzserűen két ember együtt nem lehet boldog. van olyan hogy te sem tudod mi, de hiányzik. ilyenkor mindenkinek jobb ha az egyik kilép, mgha most fáj is.

2010. dec. 26. 16:04
 3/8 A kérdező kommentje:
Jó...ok...elhiszem. De akkor üljünk le, beszéljük meg. Meg ne hitegessen, hogy én vagyok élete szerelme. Nem egy nap alatt múlt ez el. Miért nem jelezte,h baj van?
2010. dec. 26. 16:08
 4/8 anonim ***** válasza:
Így az egyik oldalt elmondod te, hogy szerinted te mit tettél a pasikért. Mi van, ha az nekik nem úgy jött le? Mi van, ha amit te "minden"-nek gondolsz, az valójában nem minden? :) Nyilván megérdemelsz valamiféle magyarázatot ha már elhagy, de azért azt se gondold, hogy tökéletes vagy.
2010. dec. 26. 16:10
 5/8 anonim ***** válasza:

szamóca: Én nem azért mondtam a pasira, hogy egy f.éreg, mert elhagyta, hanem ahogy elhagyta.

Ha így hagy el valaki valakit, hogy csak úgy magyarázatként eléáll: nem lehet megmenteni.---hát az a szememben egy f.éreg. Egy kapcsolat igenis kemény munka, és manapság eléggé elkényelmesedtek az emberek, hogy dolgozzanak a kapcsolatért(tisztelet a kivételnek természetesen)

2010. dec. 26. 16:13
 6/8 anonim válasza:

Én is mindíg megadtam minden tőlem telhetőt mindenkinek, sokszor erőfelett... Még sem viszonozták soha.. Bár találnék valakit aki egyszer értékelné és honorálná!

Ha van kedved beszélgetni írj privit!:)

2010. dec. 26. 16:16
 7/8 anonim ***** válasza:
Sokan vannak igy, keress és találsz, sztem te az a tipus vagy aki a kedves odafigyelő pasik helyett a nagyozó raj tipusu csávokat hálózza be vagy bocs ha tévedek, akkor csak keress tovább és sok sikert :)
2010. dec. 26. 20:47
 8/8 szamóca. ***** válasza:

szerintem pedig nem mindig kell indok a szakításhoz. minden van indok, de néha az a másik fél számára elfogadhatatlan.

van olyan, hogy egyzserűen úgyérzed nem jó vele. de nem tudod miért. és ez javíthatatlan. nincsk onkrét indok, sem ok, sem történet, csak egyzserűen már nem jó valami.

2010. dec. 26. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!