Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érzelmek nélküli dugás vagy egy szenvedélyes szeretkezés?
kinek melyik jön be jobban?
kor/nem pls :)

hát ez jó kérdés :D
Attól függ milyen a hangulat!
Néha nagyon jó tud lenni egy kemény dugás mint amikor a hím kutya jól meghágja a nőstény szukát :D
A szenvedélyes szeretkezésnek megvan egy külön varázsa ami miatt nagyon jó..
Szal mindkettő jó szerintem..
18/F

16/F
szenvedélyes egyértelműen...mind2 félnek jobb, és jobban élvezik...[és nagyobb sokkal az esély az ismétlésre...](1 érzelmek nélküli dugást nem valószínű, hogy meg fogtok ismételni :D sőt! azt hívják 1 éjszakás kalandnak...tökéletes módja a nemi betegségek szerzésére!

Szerintem egy szenvedélyes szeretkezés mindennél többet ér.
23/L

01:10
Mért jobb mindkét félnek? Szerintem abszolút hangulattól függ... Van amikor sokkal jobban esik egy keményebb dugás. (Az esetek többségében egyébként így van.)
19L

95%-ban az érzelmek nélküli dugás esik jól, de néha jó a szeretkezés is.
18/L

Kedvfüggő..
De ha választani kell, akkor szenvedélyes dugás :P
17L

szenvedélyes szeretkezés. több energiát és időt igényel nyilván, de ezerszeresen megéri.
érzelmek nélküli dugás nekem S O H A.

mindkettő.
van hogy egy gyors dugás,van hogy szeretkezés.ez sok mindentől függ: hangulat,helyszín,és nem ut sorban IDŐ.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!