Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, ti megvagytok elégedve a péniszetekkel?
Figyelt kérdés
Itt nem csak a méretre gondolok,hanem formára, állóképességre meg ilyenekre. 21/f2009. júl. 20. 20:00
1/16 anonim válasza:
Jó hogy. 20 centis, vastag, tudom használni, miért ne lennék? :)
2/16 A kérdező kommentje:
:D Jó neked. Nem tudhattam, hogy ilyen jó vagy:D
2009. júl. 20. 20:07
3/16 anonim válasza:
Álltalában senki sincs vele megelégedve..Ez a férfiaknál ilyan izé mint a nőknél a mell.Hallottál már olyan nőt aki azt mondta hogy ő meg van elégedve a melleivel???Na jó aki plasztikáztatta vagy szilikon...De mást nem.
5/16 anonim válasza:
21:47es-nek
ez hülyeség. Én is meg vagyok vele elégedve, 18cm-er ,de eddig még senki nem panaszkodott miatta.
Attól is függhet egy pasinál, hogy az első pár kapcsolatánál milyenek voltak a visszajelzések.
Krisz 26
6/16 anonim válasza:
21:47-esnek: én lány vagyok, és elégedett vagyok a melleimmel, tökéletesek. :) (és természetesek)
7/16 anonim válasza:
nem igazán, egyik éjjel a nyakam köré csavarodott úgy fejtették le rólam
8/16 anonim válasza:
Én meg vagyok vele elégedve. Olyan 18-19 cm lehet, de ha szépen áll akkor jó nagynak tűnik, a makkom pedig formás.
31/f
9/16 anonim válasza:
Én nem, mert csak 14-15cm. De sajnos ezen nem nagyon lehet változtatni, mint a mellnél. :(
10/16 anonim válasza:
igazából nincs vele bajom...
nem nagy méret (15-16) viszont vastag (5,6) és az szerintem többet számít.
mondjuk a kinézete lehetne szebb is :D
eléggé le van már gyilkolva.
19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!