Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki mit gondol a gruppen szexről?
Én szívesen kipróbálnám, de félek, hogy utána megbánom... Volt már valaki akinek jó élmény volt? És hol talált rá vállalkozókat?
21 lány

Mindenkinek a magánügye, hogy éli a szexuális életét, ezért elítélni, pálcát törni felette nem kell!!!
Mindenkinek más a szexuális igénye, szokása és persze mindenkinek lehet véleménye, amivel nem sérti meg a Kérdezőt!
Az én személyes véleményem a kérdéssel kapcsolatban, hogy a szex egy intim dolog ami 2 emberre tartozik, nekem a szex érzelmeken alapul, ezért nem tudnám megtenni, hogy mást is bevonjak, bevonjunk.
Egy ismerősöm kipróbálta és azt mondta nagyon rossz volt, az érzelmek miatt. Rosszul esett neki, hogy a párja máshoz "nyúlt" akkor ott valami eltörött benne.
Szerintem ezt még gondold át!
Persze ha valamikor kipróbálod, mint már írtam a Te döntésed a Te magánügyed!
Köszi szépen Mindenkinek a véleményét! Senkit nem pontoztam le azért, mert hurrogott! Mindenkinek van magán véleménye és pont ezért is tettem fel a kérdést, hogy megtudjam ki mit gondol róla! Így aki ellenezte, számomra az a válasz is hasznos. (Aki a pártomra állt annak bónusz köszönet:))
Nincs párom, de ezt már az elején kihangsúlyoztam és ha lenne biztosan eszembe se jutna ilyesmi. Viszont nagyon hajt a kíváncsiság, de semmiképp nem csinálnám idegennel, vagy internetről szerzett személyekkel! Ha esetleg valamikor megtörténne a dolog, majd leírom milyen élmény volt! (persze akit érdekel)
Köszi még egyszer!

Szerintem jó dolog kis mértékben egyszer kétszer ki lehet próbálni.
A barátnőmmel már beszéltünk róla,azt mondta bele menne.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!