Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki mit gondol a gruppen szexről?
Én szívesen kipróbálnám, de félek, hogy utána megbánom... Volt már valaki akinek jó élmény volt? És hol talált rá vállalkozókat?
21 lány

Na szerintem most biztos találsz majd jelentkezőket. :)
Szerintem amúgy ez nem így működik. Ha az embernek olyan társa van aki nyitott ilyenekre, akkor vele meglehet dumálni és párként eltudtok menni swinger klubbokba, vagy ilyesmi helyekre. Neten is keresnek párok párokat. -de szerintem ismerettségi körben egyszerübb.

undorító,csak nehogy te is igy járj

Egyszerűen nem értem, miért kell fújolni...
Nade. Szerintem is ezt úgy a legjobb intézni, hogy a pároddal, akiben megbízol és fordítva, kerestek a környezetetekben egy 3. személyt. Pontosabban szólva, én két teljesen idegennel azért nem mernék ilyesmibe belevágni, főleg nőként. Még akkor sem, ha 2 nő, 1 ffi a felállás. Persze ha téged pont az idegenség izgat...:) Sok olyan hirdetést találni, ahol párok keresnek 3. személyt, bár ilyenkor sem árt először egy ismerkedős, kávézós délutánt beiktatni, s csak utána belevágni a szexuális részébe.
Mindenesetre ne hagyd, hogy a prűdek (vagy a 15 éves válaszolók - már bocsi) eltántorítsanak egy jó kis élménytől ;)

Sztem kár ezen úgy felháborodni mint az elöttem szólók...
Mindenkinek más tetszik más az igénye én személy szerint lány vagyok és nagyon szívesen kipróbálnám 2 férfival és az 1 férfi + 1 nő felállást is. Sztem nem lehet rossz. De én csak azt tudom ajánlani hogy ismerőst keress ismeretlent semmi képpen nem az ilyes féle dolgokhoz megbízható emberek szükségesek.

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__14..
Én ezen elgondolkodnék
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!