Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Teljesen megromlott a szexuáli...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teljesen megromlott a szexuális életünk! Mit csináljak? Már nem vagyok jó neki?

Figyelt kérdés
2 éve vagyunk együtt, a kapcsolatunk elején barátnőm olyan volt mint egy nimfomániás naponta többször is szeretkeztünk és nekem ez nagyon bejött mert nekem is elég nagy igényeim vannak:D Mostanra már ott járunk hogy havonta maximum 1-2 szer vagyunk együtt és nem tudom mi ennek az oka!Amikor megkérdeztem tőle akkor csak felháborodott és csak annyit mondott hogy én már csak arra kellek neki, meg hogy ő sem kívánja mindig!Tudom hogy nagyon szeret mert érzem és én is nagyon szeretem de szexuálisan mint ha teljesen hidegen hagynám és kétségbe vagyok esve hogy ha most ez van mi lesz később?Szerintetek miattam van?Vagy mitől lehet ez?Teljesen tanácstalan vagyok! 20\\F
2009. júl. 20. 17:41
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

A szexuális élet minősége a legtöbb esetben magát a kapcsolatot tükrözi. Csak azt tudom mondani, hogy a kapcsolatotokkal van valami zűr. A barátnődnek valamiből hiánya van, és nem tetszik neki, hogy ezt nem vetted észre, és szexszel próbálod pótolni.

Mi az, ami más most, mint a kapcsolatotok elején volt? Mennyit udvarolsz neki? Beszélgetni szoktatok-e? Miről? Elviszed randizni? kap tőled kis ajándékokat, figyelmességeket? Mennyi időt áldozol rá?

És ugyanezeket meg kellene kérdezni a barátnődtől is. Ne a szexről beszélgessetek, hanem a kapcsolatotokról. ha azzal minden rendben lenne, ő is ugyanúgy kívánná a szexet, mint régebben.

2009. júl. 20. 17:45
 2/5 anonim ***** válasza:
75%
:) Nekem ugyanez a bajom a pasimmal. Ha megvan a megoldás énis kiváncsi lennék rá.
2009. júl. 20. 17:53
 3/5 A kérdező kommentje:
Úgy érzem semmi sem változott!Ugyan úgy szeretem, ugyan úgy elviszem vacsorázni, bókolok neki mint eddig is és nem érzem hogy valami is változott volna.Hát nem tudom lehet van valami abban amit mondasz, köszönöm a válaszod!
2009. júl. 20. 17:55
 4/5 anonim ***** válasza:
0%
vagy máris megcsal, vagy hamarosan meg fog. kerüld el a nagy cirkuszt, és lépj tovább, keress valaki mást, aki többre értékel.
2009. júl. 20. 22:46
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia! Én pasi vagyok (25).8 éve vagyunk együtt a párommal. Nálunk is ugyanez volt a helyzet,csak nekünk 3 évig működött megfelelően,aztán mintha elvágták volna.Én mindig azt hittem hogy majd később jobb lesz,biztos csak valami lelki baja van,de egyre csak rosszabb lett. Nagyon szeretjük egymást,de ő egyáltalán nem kívánja a sexet. Én azt mondom ez csak rosszabb lehet. Vagy elfogadod ilyennek, vagy gyorsan lelépsz,mert semmi nem fog változni, sőőőt...

Chris

2009. júl. 21. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!