Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljesen megromlott a szexuális életünk! Mit csináljak? Már nem vagyok jó neki?
A szexuális élet minősége a legtöbb esetben magát a kapcsolatot tükrözi. Csak azt tudom mondani, hogy a kapcsolatotokkal van valami zűr. A barátnődnek valamiből hiánya van, és nem tetszik neki, hogy ezt nem vetted észre, és szexszel próbálod pótolni.
Mi az, ami más most, mint a kapcsolatotok elején volt? Mennyit udvarolsz neki? Beszélgetni szoktatok-e? Miről? Elviszed randizni? kap tőled kis ajándékokat, figyelmességeket? Mennyi időt áldozol rá?
És ugyanezeket meg kellene kérdezni a barátnődtől is. Ne a szexről beszélgessetek, hanem a kapcsolatotokról. ha azzal minden rendben lenne, ő is ugyanúgy kívánná a szexet, mint régebben.
Szia! Én pasi vagyok (25).8 éve vagyunk együtt a párommal. Nálunk is ugyanez volt a helyzet,csak nekünk 3 évig működött megfelelően,aztán mintha elvágták volna.Én mindig azt hittem hogy majd később jobb lesz,biztos csak valami lelki baja van,de egyre csak rosszabb lett. Nagyon szeretjük egymást,de ő egyáltalán nem kívánja a sexet. Én azt mondom ez csak rosszabb lehet. Vagy elfogadod ilyennek, vagy gyorsan lelépsz,mert semmi nem fog változni, sőőőt...
Chris
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!