Már 3 éve szeretnék babát, emiatt megromlott a
szexuális életünk. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Az utóbbi fél évben, a párom már egyáltalán nem akar szexelni, pedig már megbeszéltük, hogy nem számít mikor jön a baba. Egyáltalán nem kívánja, és nem is jön össze a dolog.
Más nő biztos nincs az életébe, szeret engem. Mit tegyek hogy megjöjjön a szexhez a kedve?
2010. okt. 24. 14:24
1/7 anonim válasza:
Szerepjátékokat próbáltatok már? esetleg mire haza ér, beöltözöl valami nagyon csinibe? :)
2010. okt. 24. 14:26
2/7 anonim válasza:
Nem tudtok kikapcsolodni valahogy, massal foglalkozni picit, nem felhozni a temat par honapig? Persze attol ne vedekezzetek, es akkor hatha osszejon??
Ha nagyon gaz a helyzet, akkor eloszor fontosabb a kapcsolatot meg ezt a problemat rendezni, feldolgozni, tovabblepni, es ehhez terapeuta kell. Szegyen ebben szerintem nincs. Viszont ha nem akarjatok, hogy a kapcsolat tonkremenjen, akkor surgosen intezkedni kell. Ennyit szerintem meger.
Esetleg egy nyaralas? Bar ez onmagaban nem oldana meg a problemat, itt egyszerre tobb aprobb-nagyobb dolgon kellene valtoztatni szerintem.
2010. okt. 24. 14:29
3/7 anonim válasza:
2. voltam: Ja es szerintem fontos hogy mindig oszinte legy hozza, pl. mondd neki neha-neha, hogy nincs semmi baj, ne erezze magat rosszul, biztos a stressz miatt nem jon ossze a dolog. Fontos, hogy erezze, nem az o hibaja (bar nem tudom voltatok-e mindketten kivizsgalason, hogy nincs-e esetleg valami baj vagy nalad, vagy nala).
Hm??
2010. okt. 24. 14:31
4/7 A kérdező kommentje:
Szia! Köszi a tanácsokat. Igen, voltunk kivizsgáláson, minden rendben, mindkettőnknél. Már én is felvetettem a terapeuta dogot, de sajnos teljesen elzárkózik tőle. Nagyon nehéz a helyzet, sokat beszélünk róla, de azt mondja egyszerűen nem kívánja a szexet, és nekem nagyon rossz, ha visszautasítja a közeledésemet. Nem tudom hogy lábaljunk ki belőle.
2010. okt. 24. 21:16
5/7 anonim válasza:
Szia! Véletlenűl nem szoktad neki megmondani, hogy most van tüszőrepedésed, ma kell együtt lennünk? Na ez TILOS. Az ilyent nem bírják, elmegy a kedvük. Egyáltalán az egész ciklusról, milyen teát iszol, v. gyógyszert szedsz a teherbeesés érdekében ne tudjon. Te figyeld, esetleg, hogy mikor kell együtt lennetek, és olyankor csábítsd el. Lássa azt, hogy téged nem érdekel a gyerek, csak kívánod.
2010. okt. 25. 12:23
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi, szerintem ez a legjobb ötlet! Már alkalmazom is, pár napja. Egyébként tényleg iszok teát, és szedek vitamint. Azt mondtam, immunerősítésre való... Remélem meghozza a kívánt hatást :)
2010. okt. 26. 21:46
7/7 anonim válasza:
Én is remélem hogy hamar összejön nektek! Na meg hogy nekem is végre lesz pocaklakóm. Utolsó voltam.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!