Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Még félig sem volt bennem és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még félig sem volt bennem és nagyon valószínű hogy még előváladéka sem volt így nagyon pici az esély hogy terhes lehetek nemde?

Figyelt kérdés
kb 5 másodpercig volt bennem.
2009. júl. 20. 12:21
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
5 mptől még senki nem lett terhes...
2009. júl. 20. 14:41
 12/16 anonim ***** válasza:
nem, nem lehetsz terhes :) az egyik válaszolónak aki azt írta h elvesztetted a szüzességed... nem számít szüzesség elvesztésének.. majd mikor "igazi" aktusra kerül a sor majd akkor :) (én is nagyon sokszor csináltam ilyet a volt barátommal sosem lett belőle bajom, de nem is rakta be teljesen sose, talán félig se) De ha lefekszetek akkor VÉDEKEZZETEK!
2009. júl. 20. 18:08
 13/16 anonim ***** válasza:

12:41

Semmi gond, sejetettem, hogy nem nekem szól. :)

2009. júl. 20. 19:12
 14/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek :)
2009. júl. 20. 19:16
 15/16 anonim ***** válasza:
Hát ez nem lehet igaz....Hány éves vagy amúgy 4??És most le lehet pontozni de ne mond már hogy ennyire felvilágosulatlan vagy....
2009. júl. 20. 21:57
 16/16 A kérdező kommentje:
ohh de igaz.ne haragudj még én kérjek elnézést hogy feltettem egy kérdést -.-" 4? haha de vicces vagy.általában a 4 évesek még írni sem tudnak.ezek szerint te még 2-3 éves lehetsz.;) semmi baj!:)
2009. júl. 21. 19:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!