Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom kiakar nyalni! Hogy borotváljam le hogy ne legyen irritáció?
Még szűz vagyok, nem nyalt ki soha senki és ő most kiszeretne. Azt mondta ha leborotváltam kenjem be parfümmel vagy vmi alkohollal az fertőtleníti. De nem fogja kimarni, és mégrosszabbá tenni a helyzetet???
kérlek adjatok tanácsot, tippeket
köszi, 18/lány
én borotválom ott lent magam.
És én azután mindig testápolóval kenem be.Zuhany közben borotválom,és mindig jó alaposan bekenem tusfürdővel,jó habos lesz,és úgy borotválom.Így nem vágom meg magam.
Egyáltalán nem fontos a nyaláshoz leborotválni, anélkül is lehet. Nem a szőrt kell nyalni, hanem ami közte van :D - ha nehezen fér oda, picit széthúzza a szeméremajkaidat, és kész.
Ha mégis borotválod, én utána a parfümöt semmiképpen nem javaslom, mert azt nem az intim szférára találták ki, és az illatanyag irritálhatja a bőrödet!!!!! Minden spray-re rá van írva, hogy "not for intimate use" - na ez a parfümre is igaz! Nem oda való! Esetleg gyógyszertári alkohol az még OK, de az se lehet jó élmény, inkább valami bőrnyugtató krém kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!