Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A barátom kiakar nyalni! Hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom kiakar nyalni! Hogy borotváljam le hogy ne legyen irritáció?

Figyelt kérdés

Még szűz vagyok, nem nyalt ki soha senki és ő most kiszeretne. Azt mondta ha leborotváltam kenjem be parfümmel vagy vmi alkohollal az fertőtleníti. De nem fogja kimarni, és mégrosszabbá tenni a helyzetet???

kérlek adjatok tanácsot, tippeket

köszi, 18/lány

2009. júl. 20. 11:22
 1/8 anonim ***** válasza:
65%
Borotválkozáshoz használj női borotvahabot és jó minőségű borotvát.Szerintem szesszel kenni utána nem kell. Ha jól tudom lehet kapni borotválkozás utáni bőrnyugtató krémet, de én sose használom.
2009. júl. 20. 11:25
 2/8 anonim ***** válasza:
64%

én borotválom ott lent magam.

És én azután mindig testápolóval kenem be.Zuhany közben borotválom,és mindig jó alaposan bekenem tusfürdővel,jó habos lesz,és úgy borotválom.Így nem vágom meg magam.

2009. júl. 20. 11:25
 3/8 anonim ***** válasza:
84%
szerintem a szőr növekedésével megegyező irányba borotválj, nekem ez jött be, mert ellenező esetben mindig tele lettem csúnya pöttyökkel:s utána meg persze testápoló
2009. júl. 20. 11:31
 4/8 anonim ***** válasza:
63%
Én azt mondom h ha a srác tudja mit hogy akkor mind1 h egy kicsit szőrös e vagy sem...;)
2009. júl. 20. 11:38
 5/8 anonim ***** válasza:
88%
Jah, nyalni nem a szőrös részt kell ^^
2009. júl. 20. 11:53
 6/8 anonim válasza:
64%
Ha nem nagyon akarsz borotvát használni akkor sztem vegyél szőrtelenítő krémet én azt szoktam...dm-be,Rossman-ba meg ilyen helyeken lehet kapni.
2009. júl. 20. 11:54
 7/8 anonim ***** válasza:
77%

Egyáltalán nem fontos a nyaláshoz leborotválni, anélkül is lehet. Nem a szőrt kell nyalni, hanem ami közte van :D - ha nehezen fér oda, picit széthúzza a szeméremajkaidat, és kész.

Ha mégis borotválod, én utána a parfümöt semmiképpen nem javaslom, mert azt nem az intim szférára találták ki, és az illatanyag irritálhatja a bőrödet!!!!! Minden spray-re rá van írva, hogy "not for intimate use" - na ez a parfümre is igaz! Nem oda való! Esetleg gyógyszertári alkohol az még OK, de az se lehet jó élmény, inkább valami bőrnyugtató krém kellene.

2009. júl. 20. 12:06
 8/8 anonim ***** válasza:
65%
Bárhol lehet venni női aftershave krémeket, én is azt használom, beválik.
2009. júl. 20. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!