Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy borotváljam le, hogy minél kissebb legyen az irritáció? 16F
Figyelt kérdés
Elég erős a szőrzetem, mert már borotváltam régebben. 2 hónapja szakítottunk bnőmmel, azóta nem borotváltam. Tapasztalatből tudom, hogy ha most leborotválom így, kipattog, viszket, stb.
Hogy borotváljam le, hogy minél kissebb legyen az irritáció?
Olló vagy gép előtte?
2011. febr. 18. 17:30
1/5 anonim válasza:
számítógép? xD
am ha nem vagy kapcsolatba ne borotváld nem látja senki, ha zavar akkor ollóval vágd rövidre
2/5 anonim válasza:
Szerintem elég csak a gép. De ha az nem, akkor borotváld a szőr növekedésével egy irányba, lefele. Ha az egésztől meg akarsz szabadulni, akkor persze visszafele és utána kend be hidratáló krémmel, és HINTŐPOR. Aztán így csináld minden fürdés alkalmával, és nem fog kipattogni.
4/5 Cleptomaniac válasza:
Ha nincs barátnőd, minek teljesen csupaszra vágni? Ha fél-egy centisre hagyod, akkor nem pattogsz ki, de ha úgy hozza a helyzet, "szalonképes" is vagy.
5/5 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :D
2011. febr. 19. 17:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!