Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi történik a fiatalsággal?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi történik a fiatalsággal?

Figyelt kérdés

Felmentem erre a Vip randira és csak úgy kíváncsiságból megnéztem a 12-13 éves csajokat is és volt amelyiken látszott a kora,de töbségben úgy néztek ki,mint ha valami nyuszis magaznból jönnének.12-évesen.Olyan pózokban és nem beszélve arról,h milyen ruhában és a töbségének még a teste is megvolt hozzá.Én ha vissza gondolok,h ennyi idősen hogy néztek ki a lányok,hát baromira nem így.12-13 éves kis lányoknak olyan testük van,mint egy 16-17évesnek.Most kérdem,h akkor mi lessz belőlük és hogy fognak kinézni ebben a korban?25 évesen meg már 30nak fognak kinézni?

Hát nem mondom elég korán kezdik a mai fiatalok,de minek?Még csak nagyon okot se látok,hiszen ilyen fiatalon még mit kezdenének a pasikkal,max a 16-18éveseknek jönnek be nagyon ezek a kislányok és ugyebár törvénybeütköző,meg szerintem kissé durva is lenne.

2009. júl. 19. 23:15
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
88%

Elég gusztustalan.

Igaza van az 1. válaszolónak, nem tudom miért kellett lepontozni másoknak... Mit ne mondjak elég szétnézni MyVip-en, Hotdog-on vagy a Privi.hu-n...

Mert a csapból is ez folyik, sajnos.

A Viván megy a Szexi vagy Nem és a Playboy villa lányai, ők ezt tekintik helyesnek. Buták, rendesen. Arról nem is beszélve, hogy kinnt a seggük, a mellük aztán majd csodálkoznak, ha "véletlen" berántják őket egy kocsiba és megerőszakolják őket. Ha már itt tartunk az ilyen kis kwák már 13 évesen nem szűzek. Hadjuk már, baj van a világgal...ennyi. (:

2009. júl. 20. 04:38
 12/12 anonim ***** válasza:
65%

nem a múltban akarunk élni, bár valjuk be, sok pozitívuma van az akkori világnak. nemvolt ugye számítógép, az emberek mégis eltudták foglalni magukat, beszélgettek, kirándultak, stbstb. mostmeg ha beszélni akar, felmegy msnre, ha kirándulni akar, beírja a google-be és tesz egy virtuális sétát a hegyekben :D bár mostanában már nemakar kirándulni, mer inkább msn-ezik. régen nem a neten ismerkedtek, hanem személyesen. és nemvoltak ilyen problémák sem, h átver, átvág, stb.

a mostani 14 évesek meg, akik 17-nek néznek ki...én 24 vagyok, de sok 14 idősebbnek néz ki nálam :D hát istenem, én ehhez már nemtudok hozzászólni, majd ha ők lesznek 24 évesek, majd a pofájukba röhögök, 34 évesen, h nebasz, 44-nek nézel ki..:D

2009. júl. 20. 11:22
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!