Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi történik a fiatalsággal?
Felmentem erre a Vip randira és csak úgy kíváncsiságból megnéztem a 12-13 éves csajokat is és volt amelyiken látszott a kora,de töbségben úgy néztek ki,mint ha valami nyuszis magaznból jönnének.12-évesen.Olyan pózokban és nem beszélve arról,h milyen ruhában és a töbségének még a teste is megvolt hozzá.Én ha vissza gondolok,h ennyi idősen hogy néztek ki a lányok,hát baromira nem így.12-13 éves kis lányoknak olyan testük van,mint egy 16-17évesnek.Most kérdem,h akkor mi lessz belőlük és hogy fognak kinézni ebben a korban?25 évesen meg már 30nak fognak kinézni?
Hát nem mondom elég korán kezdik a mai fiatalok,de minek?Még csak nagyon okot se látok,hiszen ilyen fiatalon még mit kezdenének a pasikkal,max a 16-18éveseknek jönnek be nagyon ezek a kislányok és ugyebár törvénybeütköző,meg szerintem kissé durva is lenne.
amíg a playboy villa lányai , meg a szexi vagy nem a mérvadók, addig nem lesz ez másként. egy valaki elkezdi a haveri körben a többi meg megy utána, ez a csordaszellem. az ilyen lányok 80% kiégett, ostoba rib.nc lesz pár év múlva, a maradék 20% meg bekerül egy normálisabb társaságba, ha szerencséje van, és normális életet fog élni.
20/L
Igen és sajnos nem csak arról van szó, hogy 12-13 évesen a mellüket mutogatják és úgy pózolnak mint ahogy azt az újságokban látták, hanem másban is korán kezdenek. Például az osztálytársaim többsége már 14-15 évesen elvesztette a szüzességét. :O Szerintem ez nagyon rémísztő. Én még szűz vagyok, és szerintem ez nem ciki, mert még nem éreztem magam késznek erre és szerencsére a barátom is megértő, nem kényszerít rám semmit... De ahogy néhány lány beszél a szexről, hogy hány pasival voltak már együtt... az egész olyan érzelemmentes számukra.
Egyrészt valamilyen szinten a szülők felelősek ezért, másrészt média...
17/L
OFF:az oldal arra való, hogy kérdezzen, bármit...ha a kérdés nem tetszik, nem kell rá válaszolni, ami nem témába vág, az OFF, azért meg minek írsz ide...a 3. válaszadónak is sok ideje van akkor, ha feleslegesen pazarolja a perceit, olyan kérdésre, ami őt hidegen hagyja és idegesíti...
első válaszadó
Azért ilyenek, mert mindenhonnan ez csöpög. Kapcsold be a tv-t, nézz meg egy plakátot vagy bármit.
Mi az istent csináljanak ha ilyen a világ körülöttük?!
F/16
Jaj nem tom mit sir itt mindenki pontozzatok le nem érdekel de eza véleményem. nem kéne a multban élni, régen az emberek az utcára sz@rtak, se tv se számitogép, sőt!!!! semmi elektronika nem volt! IGEN NEM HAZUDOK, TÉNYLEG NEM VOLT MÉGIS ITT VAGYUNK!
Probáljatok meg haladni a korral, ne 10-20-30-40 évvel ezelőtt élni. Köszi puszi további szép estét!
A válasz megírásának időpontja: ma 01:04
Tessék a kérdésedre a válasz..
Bár egyet nem értek.. Mit kezdenek korán? Nőni? Hát arról hol a pιcsában tehetnek? oO
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!