Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudod, hogy mikor/kivel csókolóztál előszőr? Mennyire pontosan? És szex? Emlékszel, hogy mikor volt az első és hogy kivel? Dátumra pontosan vagy csak évre?
Figyelt kérdés
2009. júl. 19. 19:57
11/15 anonim 

válasza:

oké, hogy nem is minden pontos évfordulóra, meg minden apróságra nem is várjuk el hogy emlékezzen a srác, de azért az egyéves fordulót jobb helyeken megünneplik valahogy :) arra nem árt emlékezni.
12/15 anonim 

válasza:

Emlékszem a helyszinre, az evre, s talán a hónapra is de a napra végképp nem. Viszont a pasimnak nagzon jó memóriája van, nemcsak a dátumokra emlékszik hanem még arra is pl hogy mi volt rajta, rajtam... 18L
13/15 A kérdező kommentje:
De én is nő vagyok! :D:D
2009. júl. 20. 14:28
14/15 anonim válasza:
Igen. Elég könnyű dolgom van ilyen téren, mert ugyanaznap volt a csók, a sz*x, mint az esküvőm :-)))
És természetesen ugyanazzal :-)
Erre még a férjem is emlékszik, pedig a dátumok terén elég gyenge. Viszont elvárom, hogy ezt tudja, illetve a születés- és névnapomat. Megegyeztünk, hogy az összes többi családi szülinapokat és névnapokat, házassági évfordulókat majd én észben tartom. Neki csak ezt a minimumot kell tudnia.
15/15 anonim 

válasza:

én pontosan emlékszem mindkkét dátumra napra pontosan!!! és még most is együtt vagyunk azóta is!(lassan 3 éve) a barátom amúgy jobban emlékszik az évfordulókra mint én -nekem anniyra nem fontos ,mert mniek :D
19/L
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!