Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Tudod, hogy mikor/kivel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudod, hogy mikor/kivel csókolóztál előszőr? Mennyire pontosan? És szex? Emlékszel, hogy mikor volt az első és hogy kivel? Dátumra pontosan vagy csak évre?

Figyelt kérdés
2009. júl. 19. 19:57
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

mindkettőre igen a válasz.

évre emlékszem, dátumra nem.

2009. júl. 19. 20:00
 2/15 A kérdező kommentje:

Én nem tudom, hogy mikor és kivel volt az első csók. A szex az tudom, hogy kivel meg azt is, hogy hány éves voltam.

Vannak nők, akik minden hülye dátumot megjegyeznek, ilyen évforduló, első menstruálás, stb. Szörnyű...

2009. júl. 19. 20:03
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Emlékszem hogy hány éves voltam, arra is hogy nyár volt így nagyjából a hónap is megvan, de ennyi. A napot nem tudom.
2009. júl. 19. 20:09
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

a személyt tudom mind2nél, az évet is, meg a körülményeket, helyszínt stb-t is, dátumra csak a szexet.

amúgy vannak nők, igen, akik megjegyeznek minden dátumot, pl. én is, de nem direkt, vagy ilyesmi, így működik az agyam, h emlékszek rá,a fél telefonkönyvemet is tudom fejből, pedig azokat sem memorizálom esténként :)

2009. júl. 19. 20:09
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
18 éves voltam, amikor szerelemből csókoltam meg egy lányt először. Az első szeretkezés is vele volt. Együtt voltunk 2 évig, utána szakítottunk. 3 évre rá megint találkoztunk, ma meg már a feleségem. :-) Most 33 vagyok.
2009. júl. 19. 20:19
 6/15 anonim ***** válasza:

sajnos még egyik sem volt pedig már lassan 17 leszek

17 L

2009. júl. 19. 21:41
 7/15 anonim ***** válasza:

Én emlékszem a dátumra a személyre, a körülményekre, még arra is, hogy első csók szombat volt első szex pedig csütörtök éjjel:D

Nem direkt jegyeztem meg, csak pont olyan időszakban történt, amikor eléggé megmaradtak a napok, mert egyéb dolgok miatt is fontos volt:)

Egyébként pocsék memóriám van:D

2009. júl. 19. 23:28
 8/15 anonim ***** válasza:

Én tudom, mindent megjegyzem minden kapcsolatomnak a fontosabb dátumait első csók első sex a kapcsolat vége valamelyiknél még arra is emlékszem hogy ez msot egy keddi nap volt ez meg egy csütörtök az meg egy szombat stb. sőt én még azt is tudom mikor jött meg először a menstruációm dátumra pontosan.

A memoriámmal úgy érzem nincs baj és én egy olyan lány vagyok aki szereti az emlékeket és szeretek visszagondolni pl hogy húúú 4 éve ezen a napon csókoltak meg először :) Sztem ez jó érzés.

2009. júl. 20. 00:35
 9/15 A kérdező kommentje:

Micsoda nők vannak. Beszarás... De remélem, hogy nem várjátok el a pasitoktól hogy emlkékezzen minden "fontos" dolgora. "Oh, ma egy évesnek vagyunk"

meg 4 év 2 hónap :D:D

2009. júl. 20. 00:37
 10/15 anonim ***** válasza:

Van olyan nő, amelyik elvárja. És a fontosabb dátumokat nem árt megjegyezi. Pl az első randi, meg ilyenek, mert a lányoknak szerintem ez többnyire fontos. Jobb, ha ezeket felírod valahová, mert még nagy baj is lehet, ha fontos dátumokat elfelejted:DDDD

De természetes, hogy a pasiknak máshogy jár az agyuk:)

2009. júl. 20. 07:51
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!