Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem merem engedni, hogy a barátom kinyaljon. Gátlásos vagyok, mit tegyek?
Félek hogy rossz íze vagy illata van a puncimnak.pedig minden nap fürdök...de mégis érzek vmi illatot gondolom a punciét.vagy minden csajnak van,és mindenkinek egyforma? a pasik szeretnek nyalni?
17/L

szia. :)
nálunk is volt hasonló ?gond?... de megoldotta 2 pohár bor, és az h azt mondtam a bnőmnek h nagyon szeretném megcsókolni a punciját is.. szerintem nincs okod aggódni... én imádom csinálni, és sztem sok pasi van ezzel így.. :)
jó szórakozást

Ha szégyenlős vagy, azt tanácsolom, hogy (rendes mosakodás után) mondd meg ezt a fiúdnak, de engedd meg neki, hogy megcsókoljon ott is. Csukd össze a lábad először - ő pedig csókolhat és simogathat.
Egy idő után (lehet, hogy több nap) már nem fogod bánni, ha egy kicsit szétnyitja a lábad... aztán egy kicsit jobban... meglátod, arra fogsz ébredni, hogy olyan orgazmusod van, mint még soha :-)

Figyu, térj észre!!!
Ha hagyod rájössz milyen nagyszerű érzés!!!

Nincs finomabb egy frissen mosott és aztán felizgatott punci illatánál, nekem elhiheted:D
üdv
nyalómanó

Én a többiekkel ellentétben nem ajánlom az intim mosakodógélt.. Nekem a nőgyógyászom mondta, hogy nagyon nem örül ennek a találmánynak és rengetegen ellenezték közülük, ugyanis ezekben a mosakodógélekben olyan anyagok is vannak, amik azokban a gyógyszerekben is megtalálhatóak, amiket ők bizonyos esetekben felírnak... Ha gyakran használod anélkül, hogy bajod lenne, a szervezeted immunis lesz rá és ha valami miatt kezelésre szorulnál, sokkal nehezebb meggyógyítani, megtalálni azt a gyógyszert, amire reagál a szervezeted... Azóta én sem használok ilyet. Különben is gáz, ha arra kerülne a sor és a barátod a mosakodógél vagy a tusfürdőd szagát, ízét érzi. Legalábbis ha a saját magamból indulok ki, sokkal jobban szeretem amikor csak sima vízzel mossa, máskülönben nyalogathatnám a tusfürdő flakonját is, kb. ugyanannyira élvezném.
Egyébként velem is ez volt a helyzet, én is undorodtam az illatomtól, amikor a barátom szóba hozta a dolgot minden bajom volt, pedig én is akartam volna... Aztán egyszer összeszedtem minden bátorságomat és mondtam hogy csinálhatja, majd a kezemmel eltakartam a szemem és összeszorítottam a fogam. :D Aztán láttam mennyire élvezi és azóta nem aggódok miatta, mert ahogy észreveszem őt teljesen beindítja az, ami nekem nem tetszik.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!