Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nem merem engedni, hogy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem merem engedni, hogy a barátom kinyaljon. Gátlásos vagyok, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Félek hogy rossz íze vagy illata van a puncimnak.pedig minden nap fürdök...de mégis érzek vmi illatot gondolom a punciét.vagy minden csajnak van,és mindenkinek egyforma? a pasik szeretnek nyalni?

17/L

2009. júl. 19. 13:29
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
91%

Ne legyél gátlásos!Használj intim mosakodógélt,nagyon jó!

A pasik nagyon szeretnek nyalni!:)

Mindenkinek van egy "szaga"de akkor nem ezzel van senki elfoglalva!

Imádni fogja...meg te is!

Hajrá!!:)

2009. júl. 19. 13:34
 2/16 anonim ***** válasza:
95%

Előző vok:)

bocsi,a szaghoz elfelejtettem irni,ha egy ideje nyal,akkor jön a szag is és a nedvesség is!

2009. júl. 19. 13:36
 3/16 A kérdező kommentje:
minden lánynak más szagu?:$
2009. júl. 19. 13:40
 4/16 anonim ***** válasza:
94%
igen,mindenkinek más szagú:)
2009. júl. 19. 13:47
 5/16 anonim ***** válasza:
94%
punci szagu, de ezt a pasik szeretni szokták.
2009. júl. 19. 13:49
 6/16 anonim ***** válasza:
91%

minden punci egyedi, talán épp azért kefélünk mindig más nőt...

ugyan az, a férfiaknak is mind mind más alakú stb a pénisze.

de ha van "illata" hidd el hogy nem undorodni fog, hanem beindulni és megvadulni, kanosodik stb... szóval érted...

2009. júl. 19. 13:51
 7/16 anonim ***** válasza:
89%

Persze, hiszen sok minden befolyásolja a punci illatát. Mit eszel? Mivel mosakodsz? stb. Az intim mosakodót én is ajánlom, egyrészt megtisztít a rossz baktériumoktól, másrészt nem károsítja a hüvely természetes flóráját.

És igen, a pasik imádnak nyalni. Én is hasonló cipőben jártam mint te, de miután a barátom mondta hogy ő ezt biztos imádná...gondoltam legyen...és nem bántam meg, és tényleg szereti! Izgatja hogy olyan közelről látja, és az illatok is vágykeltőek ebben az esetben. Ha nagyon kellemetlennek érzed a puncid illatát,és ehhez folyás is társul, menj el dokihoz...lehet összeszedtél valami gombát! És ne félj, ha a pasid akarja engedd meg neki ! Ha igazán ügyes, nem bánod meg! :) Sok sikert!

2009. júl. 19. 13:52
 8/16 A kérdező kommentje:

használok intim mosakodógélt.:)

nem kellemetlen csak nemtudom...:O szégyenlős vagyok

2009. júl. 19. 13:57
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Önbizalomhiánynak hívják a dolgot :) Hidd el, ha a barátod szeret, minden porcikádat imádja, ne félj, nem fog undorodni, sőt... csak jobban beindul :)
2009. júl. 19. 14:09
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Én is sokáig így voltam, nem szerettem a saját illatom, meg kellemetlennek éreztem. De a pasik szeretik. Éppen úgy, ahogy a pasik farkának is van egy természetes illata, ami nem rossz, sőt!

Egyszer engedd neki, hidd el, ha nem tetszene neki, akkor abbahagyná, vagy többször nem csinálná. Én akkor döbbentem rá, hogy tényleg nagyon élvezi és semmi rendkívüli nincs az ízében vagy az illatában, amikor sokadszorra is nekifogott a dolognak. Ha olyan borzalmas lenne, miért csinálná? Én sem szopnám le őt, ha undorító íze lenne. És tényleg beindul tőle, hidd el ;)

2009. júl. 19. 14:11
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!