Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves Lányok! Kinek, hány évesen látta/láthatta először egy fiú a punciját? Meg is foghatta akkor?
Figyelt kérdés
2009. júl. 19. 07:44
21/25 anonim válasza:
Nekem először olyan 6-7 évesen látta a szomszéd fiú, mikor mutogatóst játszottunk. És fel se merült, hogy megfogná.
A megfogásra 17 éves koromban került először sor.
22/25 anonim válasza:
12 évesen a szomszéd fiu és én isláttam az övét söt meg is fogtuk egymásét..
23/25 anonim válasza:
A báttyám egész kiskorom óta látja.Előtte nem szégyenlem magam.
24/25 anonim válasza:
Ha akarja nézegetni bármikor megnézheti,megfoghatja de nem engedem belenyúlni.Max szétszokta húzni, úgy nézegeti, amikor koszos nem szeretem ha nézi.Mert szerintem akkor undorító.De már látta így is, azt mondta hogy sexi.
25/25 anonim válasza:
Kb.12 éves koromban.Meg is fogta és szagolta.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!