Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Kedves Lányok! Kinek, hány...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves Lányok! Kinek, hány évesen látta/láthatta először egy fiú a punciját? Meg is foghatta akkor?

Figyelt kérdés
2009. júl. 19. 07:44
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Nekem először olyan 6-7 évesen látta a szomszéd fiú, mikor mutogatóst játszottunk. És fel se merült, hogy megfogná.

A megfogásra 17 éves koromban került először sor.

2009. júl. 19. 16:45
 22/25 anonim ***** válasza:
12 évesen a szomszéd fiu és én isláttam az övét söt meg is fogtuk egymásét..
2009. júl. 19. 19:09
 23/25 anonim ***** válasza:
A báttyám egész kiskorom óta látja.Előtte nem szégyenlem magam.
2009. dec. 3. 14:44
 24/25 anonim ***** válasza:
Ha akarja nézegetni bármikor megnézheti,megfoghatja de nem engedem belenyúlni.Max szétszokta húzni, úgy nézegeti, amikor koszos nem szeretem ha nézi.Mert szerintem akkor undorító.De már látta így is, azt mondta hogy sexi.
2009. dec. 3. 14:50
 25/25 anonim ***** válasza:
Kb.12 éves koromban.Meg is fogta és szagolta.
2011. márc. 24. 11:39
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!