Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves Lányok! Kinek, hány évesen látta/láthatta először egy fiú a punciját? Meg is foghatta akkor?
Először? Az orvos,mikor születtem. :D
Viccet félretéve..talán az egyik haverom,mikor rámnyitott zuhanyzás közben, de persze nem foghatta meg,mert haver volt,voltam vagy 15 éves. Amikor meg is foghatták, az 17 körül volt ha jól emlékszem. Szex pedig csak 19 évesen.
21/L
Hát nálunk nagyon lazán ment ez, nyári táborban még pl koedukált volt a tusoló is, szóval nem csinált senki nagy ügyet abból, hogy fiúval tusoltam 15 évesen. megfogni nyilván már más, azt szexuális együttlétkor 16 évesen először.
na de nézd, aki meg nudistastrandra jár, az meg 6 évesen ott van meztelenül, szóval .....
még senki se fogta meg és csak véletlenül látta ugyan az a személy 13 és 25 éves koromban (osztálykirándulás zuhanyzó,suli wc)mind2 véletlen volt
16L
Nekem oviban látta és fogta meg először. Azt hiszem 4-5 éves lehettem és egy egy évvel fiatalabb kisfiú volt. Persze abban nem volt semmi szexuális dolog, csak kíváncsiság.
Amikor már szexuális töltete is volt a dolognak az 17 évesen volt az első pasimmal.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!