Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl sok szexre vágyom? 18/L

-ReapeR- vagyok...
Imádom ezt az oldalt a sok gyökönke suttyó miatt, akik lepontoznak, ha elmondom a többiekkel ellentétes tartalmú válaszom...

én egyetértek veled :D pedig lány vagyok. jönnek itt a hülyeségeikkel, h egyenjogúság, stb, azt besértődnek, ha nem engedik őket előre a buszon. hátde egyensjogúságáot akartak, nem? akkor a pasinak nem kötelessége előreengedni a nőt, hiszen egyenjogú vele. hülyék, istenem :S a nő legyen nő, a férfi legyen férfi. senki ne akarja a más szerepét felvenni. dehogy a kérdésre is válaszoljak....egyáltalán nem azaz általános, h minden pasinak napi 6 szex kell. sőt, a pasik egymásután nembírnak ám olyan sokat szexelni. vannak nők akik egy szex alatt elmennek többször is, és még utána is képesek lennének folytatni, de a pasik nem. ha elmentek, akkor regenerálódniuk kell, ami kinek több, kinek kevesebb időt vesz igénybe.
sztem ne akard h a barátod napi 3-4szer akarjon veled szexelni, ha neki erre nincs igénye, vagy eccerűen nemis képes rá. végy egy vibrátort, vagy szexeljetek úgy h kielégülj maximálisan.

Jaj de jó értelmes csajokat is olvasni!
Teljesen igaz, hülyeség ez az egyenjogúság erőltetősdi dolog. Pont az ilyen nők sértődnének meg a legjobban, ha nem engednék őket előre ajtónál, vagy hagynák őket nehéz cuccokat cipekedni, netán munkahelyen olyan ukázokat kapnának, mint a férfiak, vagy ha mondjuk férfi létemre én játszanám a sértődöttet, ha nem kapok tőle időnként virágcsokrot csak úgy, szerelme bizonyítékául, meg ha elkérném a mozijegy árát, meg a pénztárcáját, amikor tankolok a kocsiba, mivel legtöbbször őt furikázom ide-oda.
Mindenkinek jobb, ha a nő nő marad a férfi meg férfi.
Nem, nem túl sok, amire vágysz sztem normális, de különbözőek vagyunk.
Sztem az hasznos válasz, hogy próbáld meg elcsábítani, felkelteni a vágyát, kezdeményezni, és elvenni, ami neked kell! Illetve ne feledd, ha a pasi csak 2-3 szor is megy el, te azalatt többször is kielégülhetsz!
Azt meg kell tanulnia barátodnak, ill. együtt nektek, hogy hogyan késleltesse ő a saját dolgát, amíg te többször elélvezel tőle, akár több pózban. Ha még ehhez hozzávesszük, hogy esetleg szájjal, kézzel is segíthet rajtad pluszban 1-2 szer, akkor talán már sikerülne is kiegyenlíteni a különböző igényeiteket.

Kedves második (az egyenjogúságos):
Ilyen ökörséget sem olvastam még. Szerinted azért szokta sok nő eljátszani az orgazmust, mert a pasikat zavarja, ha a nő is élvezi a szexet? Elárulok egy titkot! A legtöbb férfi nagyon rosszul érzi magát, ha a barátnője nem élvezte vele a szexet. Ez olyan teljesítménymutató-féle. Minél férfibb egy férfi, annál többször élvez el a nő. Én nem láttam még olyan pasit, akinek nem törte volna össze a lelkivilágát, ha a partnere nem élvezi vele a szexet.
Ez a feminizmus meg egyszerű hülyeség.
De nyugaton olyan komolyan veszik, hogy ott nem engedik előre a nőket, nem adják át nekik a helyüket, nem segítenek nekik semmiben. (Saját tapasztalat)

11:45-ös.
Szerintem te biztos vagy benne, hogy találkoztunk a "napiszarban", amiről fogalmam sincs hogy mi, ugyanis nem értek hülyéül.
Én anyámból jöttem elő, de majd eltakarodok a "napiszarba" amolyan kirándulás gyanánt. Remélem megteszi.
-ReapeR-23/F

Nem érted???
Lehet ő még akkor sem akarja, mert nem arra van beállítva!!!
Már előttem leírták nagyon jól és részletesen mit kell tegyél!
Tedd is azt!
Ha neki pár óra elteltével sem kell a sex, vezesd rá, hogy neked mi kell, mit szeretnél!
És beszéljétek meg!!!
Szép együttléteket!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!