Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van köze egymásnak a kettőhöz, hogy ki milyen az ágyban és hogyan csókol?
Persze gondolom, hogy nem úgy van, hogy hű én most de jól csókolok,akkor jó vagyok a szexben is...De valami pszihológiai háttere vagy bármiféle összekötés van a 2 között?Jó lenne ha nem leugatnátok, hogy milyen sz@ar a kérdés...
Kösszencs

Sztem ha a csávónak jó a nyelvmunkája csók közben,akkor az jól nyal:P vagy ha sokat puszilgat,nyalogat, akkor me szeret is nyalni, illetve ezek az emberek általában gyengédebbek is.-tapasztalat volt ;)
F/17

Hát, fogalmazni megtanulhatnál...
Szerintem nincs köze egymásHOZ, a kettőNEK. nekem volt olyan aki jól csókolt, de egy forintot sem ért az ágyban, és olyan is aki rosszul csókolt, de Aphrodithe térden csúszkálva könyörögne a farkáért!
oké fogalamazás b@asszus:DDD(pedig a nyelvtanom 5*)
na hát oké végülis igen, az ilyesmi tapasztalatokra vagyok kiváncsi, köszi nektek

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!