Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belemennél egy csak szex kapcsolatba?

nem
mert idővel az ilyen kapcsolatok 99%-a érzelmileg egyoldalúvá válhat..te beleszeretsz a srácba, de ő csak dugni akar téged a bnője mellett..kemény leszek, de az ilyen lányok, akik ennyire gyengék és kötik az ebet a karóhoz, és csakazért is dugatják magukat a sráccal, mert azt hiszik, ezzel majd megszerzik és otthagyja értük a biztos pontot, az ilyen lányok viszik sírba a női büszkeséget..
de, nem vagyunk egyformák, hála égnek..meg mindenki úgy cseszi el az életét, ahogy akarja, csak ennyi a véleményem (lehet lepontozni..píszendláv)
20/L

Én pont ilyet keresek, de érzelem nélkül csak nagyon kevés ember képes rá. Nekem sem menne, valahogy kötődnöm kell hozzá, beszélgetni is akarok vele, a lelkét is ápolni szeretném, nem a testét.
F

miért kellett lepontozni azt, aki azt mondta h vallásos? ennyire nem tudjátok tiszteletben tartani a mások gondolkodását???
én nem vagyok az, szexelek is, de ezt nagy bunkóságnak tartom...
legalább tiszteljük egymást, ha más nem is megy
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!