Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi bajuk van a nőknek, hogy összejönnek egy férfivel és csak járás után 1 héttel vagy hónappal a férfi azt veszi észre, hogy mégis van egy kemény bikája aki majd meg akarja verni mert megtudta, mert a lány eddig titkolta?

Most akkor a csaj 2 pasit tartott egyszerre?
Hát mit ne mondjak jó nagy görény.... Ne foglalkozz vele, és magyarázd el a pasinak (feltéve ha feltudja fogni) h te nem tudtál róla, és inkább a barátnőjét "nevelje meg"
Am nem tudom mi bajunk van, mert én speciál nem csinálnék ilyet! (És attól h egy ezt megtette veled, ne általánosíts, vannak azért rendes lányok is)

hátte beteg vagy:D
bocs, ez így a dante komment miatt jutott eszembe :D

azt nem tudom hogy pontosan hová kerülne de 2 nagy néger bré lenne benne egész nap :D
Sőt 3...
de tövig hogy fájjon xD

A sok köcs*ög hím itt fröcsög....
Figyu! Lehet hogy a bikájától félt szakítani...erre nem gondoltál? Vannak ám ilyen hü*lye hímek, akikkel nem lehet ám csak úgy szakítani...
én nem bántanám a csajt. Kérdezd meg tőle, ne ettől a sok fröcsögő bar*omtól.

asszem én is a sok fröcsögő hím közé kerültem :D
20:16, kösz hogy ráébresztettél... igazad lehet (bár kicsit durva voltál xd )
9:14 dugd fel magadnak a helyesírást jó? nem kell ezzel szennyezni itt a levegőt, semmi szükség a kioktatásra csak ha valaki kérdésben kérte...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!