Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit csináljak az unokatesómmal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak az unokatesómmal? Meleg lett.

Figyelt kérdés
Nemrég derült ki, hogy az unokatesóm meleg és szeretnék valamit tenni ellene. Annyi jó csajt szerezhetne de ő mégis a fiúkat szereti és talált már magának srácot. Szeretném visszatéríteni a normális útra :S
2009. júl. 17. 09:11
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
0%
Hmhm, hát igen, nehéz kérdés. Attól függ mennyire lett "meleg". Sajnos vannak, akik jó dolgukban a seggekbe fordulnak, az ilyeneket alaposan fel kell pofozni (átvitt értelemben is, rányitni a szemét a valóságra). Aki alapból búza, és csak most merte bevallani, azzal nincs mit csinálni. Úgyis kihal.
2009. júl. 17. 12:10
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
unokatesod valszeg mindig is meleg volt, csak titkolta! csajozassal probalta leplezni, hogy o meleg. mert felt hogy ha kitudodik akkor.... utolso voltam
2009. júl. 17. 12:29
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy eddig azért volt csajokkal, mert a "társadalom" meg minden ezt sujkolta belé, hogy fiu mellé csaj kell...most meg már felmerte válalni....vagy eddig úgy gondolta, hogy talán bisex, amikor meg rájött, hgoy csajok mellett nem boldog, beismerte, hogy meleg...

Szerintem is inkább támogasd, mert a melegek ellen elég sokan fordulnak...-_-

2009. júl. 17. 12:36
 14/19 anonim ***** válasza:
9%
Hát ilyen kánikulában nem csodálom, hogy meleg lett.:D
2009. júl. 17. 14:27
 15/19 anonim válasza:
szerintem is szeresd őt, és fogadd el ilyennek. támogasd, és mindig azt nézd, ő mit is szeretne. amúgy hány éves a srác? biztos nagyon helyes lehet. :)) esetleg, még ki is próbálhatnád vele, unokatesók közt ez nem gond, meg amúgy is nagyon élveznéd;)
2009. júl. 17. 20:59
 16/19 A kérdező kommentje:

20:59-es válaszadónak: Őőőőő.. köszönöm nem :D Nem vagyok meleg, nagyon komoly párkapcsolatban élek együtt a barátnőmmel és amúgy sem próbálnám ki semmi szín alatt! Amúgy 17 éves lesz szeptemberben. Végül is jól néz ki igen pont ezért mondtam, hogy nagyon könnyen tudna barátnőt szerezni, de nekem nem tetszene még ha meleg lennék se.

Köszi a többi válaszadónak, bár én is ezekre gondoltam, csak tudjátok, hátha van valami megoldás.

2009. júl. 17. 21:59
 17/19 anonim válasza:
Szerintem vidd el egy Ördögűzőhöz!
2009. júl. 18. 13:15
 18/19 anonim ***** válasza:
szerintem hagy békén az ő életét teszi tönkre
2009. júl. 28. 13:58
 19/19 anonim ***** válasza:
ne hagy békén mond neki vagy szo pd le hogy tudja hogy csajjal jobb vagy csinálj valamit ellene ne legyen már több bu zi Magyarországon
2011. nov. 19. 20:11
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!