Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak az unokatesómmal? Meleg lett.
Figyelt kérdés
Nemrég derült ki, hogy az unokatesóm meleg és szeretnék valamit tenni ellene. Annyi jó csajt szerezhetne de ő mégis a fiúkat szereti és talált már magának srácot. Szeretném visszatéríteni a normális útra :S2009. júl. 17. 09:11
1/19 anonim válasza:
Az a baj, hogy ez nem betegség, amit meg tudnál javítani... Szerintem esélytelen.. max bízhatsz benne, hogy csak identitászavara van, és majd helyrerázódik....
3/19 anonim válasza:
Egyetértek az első válaszolóval! Neki ez a normális! Inkább támogasd!
4/19 anonim válasza:
Neked meg mi a bajod vele? Nem mindegy hogy kivel jár? A lényeg hogy jóban legyetek, és fogadd el amilyen. Te mit szólnál hozzá, ha meleg lennél, és ő vissza akarna téríteni a "normális" útra?
5/19 anonim válasza:
Semmit se csinálj az unokatesóddal. Magadat változtasd meg. Változtasd meg ezt az "annyi csaja lehetne, de barátja van" dolgot. Ez nem így megy, hogy lekötözöd és elengeded, mikor "heteróvá válik"(ami lehetetlen). A másik meg, hogy nem meleg lett, hanem felvállalta. Ez is normális, egyenrangú dolog a heteroszaxualitással. Inkább támogasd, és állj mellé a bajban.
6/19 anonim válasza:
Előttem szólóhoz csatlakozva, nem meleg lett, hanem az is volt, csak felvállalta. Minden ember, aki meleg, fogantatáskor már azzá vált, a génjeiben hordozta,(és ez bizonyított tény) és most volt annyi lelkiereje, hogy ezt tudatosítsa magában. Nem ő tehet róla és akárhogy próbálkozol , nem tudod heterová változtatni varázsütésre. El kell fogadni és együtt kell vele élni. Ugyanolyan ember, mint te, csak másban látja a boldogságot, mint az emberek nagy többsége. Ha erőltetik, hogy lánnyal legyen, soha nem fog tudni boldogan élni és egész életében szenvedni fog. Inkább segíts neki, mint ellenefordulj
8/19 anonim válasza:
Téged kéne normális útra terelni, már bocs, ne vedd sértésnek, de az előttem szólóknak igaza van. az ő dolga, és ez nem egy betegség. Ezzel csak ártasz neki, hogy így állsz hozzá, inkább fogadd el, és támogasd.
9/19 anonim válasza:
Hat szerintem eloszor is jol pofozd fel, hogy hogy kepzeli eztet! utanna martogasd a fejet a vizbe, hogy terjen magahoz, aztan meg itasd le!ijen valaszokat varta vagy mi? Huje vagy? ki vagy te isten, hogy visszaakarod teriteni?
10/19 A kérdező kommentje:
Rosszul fogalmaztam. Egészen idáig a lányokat szerette, és ezt is mondta. Volt barátnője nem is 1. Ismertem mindet, rendesek voltak vele, de Ő úgy érezte, hogy nem ők az igaziak ezért más lányokat keresett. Én nem bántani akarom az unokatesómat, teljesen mellette vagyok, csak nem értem a dolgot, hogy eddig miért volt ilyen és most miért olyan.
Az utolsó válaszadónak: Hol élsz? A gyakori kérdések oldalt nem a oltogatóknak találták ki. Ha nem tudsz rendest választ adni inkább ne is írj. Pláne ha még helyesen sem tudsz írni. (ékezetek nélkül és a hülyét "j"-vel)
2009. júl. 17. 12:09
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!