Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Korai lenne még a szex?
Figyelt kérdés
A barátomnak jövőhéten lesz a szülinapja, most lesz 21 éves, és én még csak 16 vagyok, szeretném meglepni őt, h lefekszem vele. De nekem ez lenne az első, és jövőhéten leszünk még csak 2 hete együtt. De én szeretném is már, meg őt is nagyon szeretem.. Szerintetek korai?2009. júl. 16. 03:13
11/16 anonim 

válasza:

szia, szerintem ne azért feküdj le vele, mert ezt akAROD ADNI NEKI AJÁNDÉKBA, hanem azért mert te is akarod és ő is. Ha még nem szereted őt annyira akkor ne tedd meg. Különben meg 16 évesen nem vagy ehhez fiatal, ne viccelj már. Na sok sikert!!!
12/16 anonim 

válasza:

én utolag a 3 honap járást is kevésnek tartom, mert mi ennyi idő utan feküdtünk le. igaz, én voltam 18, a baratom meg 19. és mar 4 éve ismertük egymast. sőt, 4 évvel azelőtt meg jartunk is 3 honapot. szerelemből történt a dolog, minden szép volt, és még mindig egyutt vagyunk. de mondom, neha még igy is meg kell nyugtatni, h nem volt korai 3 honap utan. nem h 2 hét.. mi még csak nem is pettingeltunk 2 het utan, 18 évesen ( ! ), nem h szex. varj még vele.
13/16 anonim 

válasza:

Én nem szeretnék a korkülönbséggel jönni, sem mással.
Gondolj bele, miért kérdezted meg idegenektől, hogy szerintük korai-e ?
Akkor állsz teljesen készen, ha ez már nem kérdés. /Általában mindennel így van az ember, amikor nem kételkedik,akkor már képes lépést tenni./
Lehet, nem a legjobb megoldás szülinapi ajándékként tálalni, de ezt TE ÉRZED.
Mindenesetre további sok száz két hetet Nektek :)
22/L
14/16 anonim 

válasza:

Hát,sztem ha már felmerül hogy korai-e akkor igen...:)
15/16 anonim 

válasza:

2 hét nagyon korai, hiába érzed úgy, hogy kiismerted már, valójában még egyáltalán nem. Várj még vele. Összehasonlításként, az én barátnőm 6 hónap után adta oda magát.
16/16 anonim 

válasza:

Te hülye vagy? Két hét után csaka úgy ágybabújni és odaadni a szüzességed? Hát kicsit se fog r/bancnak nézni...
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!