Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Korai lenne még a szex?

Szerintem meg ne tedd...
Hagyd,hogy el teljen 1 kis ido...ismerd ki...
Lehet,hogy csak arra kellessz neki,azert mondom,hogy varj meg vele...
En is mikor el veszitettem,nagyon szerelmes voltam az illetobe:P es hat miutan megvolt elhagyott...
O bizonygatta,hogy nem csak azt akrta...de hat meg a hulye is tutta,hogy csak arra kellek neki...csak en nem...
Szal nem akarom,hogy te is ebbe a hibab ess...
Mert hidd el nem a legkelemesebb az mikor nagyon szereted a csavot es neki adtad oda a szuzessegedet aztan meg eldob...
Utanna nagyon sokaig kotodsz hozza...vagyis jobban mondva tudod az elsot soha nem felejted el:P
Amugy a mai vilagban mar nagyon ritka,hogy valaki 16 eves szuz:P
Gratula!:)

Elég korai lenne. Nekem is volt ilyen eltévelyedett gondolatom anno, 15 éves voltam, a barátom 19. születésnapjára készültem volna ezzel a meglepetéssel, de józanon végiggondoltam, és utólag ő is mondta, hogy nem örült volna, mert ne azért feküdjek le vele, mert meg kell őt lepnem. Vártunk még utána két hónapot, amíg betöltöttem a 16-ot, de azt is tegyük hozzá, hogy mi a szülinapja idején 4 hónapja jártunk.
Két hét után még azt sem tudod, hogy ő mennyire szeret viszont... Szerintem teljesen kiveszne belőle a varázs, ahelyett, hogy szépen lassan végigjárjátok az utat, durrbele. Meg egyáltalán mennyire ismered? Ezek sem lényegtelen dolgok...
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!