Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyukádnak vagy Apukádnak ti elmondtátok a legelső alkalmat?
Figyelt kérdés
Elötte mondanátok el az egyik szülőnek hogy tervezed vagy utána mondanád el vagy esetleg soha??2009. júl. 15. 16:32
1/16 anonim 

válasza:

Én nem vonom be őket a szexuális életembe. Nem mondtam el se előtte se utána.
3/16 anonim 

válasza:

Ha rákérdeznének akkor elmondanám egy szóval, hogy igen. Magamtól nem, és nem is kommentálnám részletesen de nem titkolnám.
4/16 anonim 

válasza:

Igen, utána elmondtam de csak Anyukámnak.
Vele a mai napig beszélek ilyenekről.
5/16 anonim 

válasza:

Én elmondtam anyukámnak, amikor készültem rá, hogy először együtt legyek a barátommal, de azt is, hogy nem jött össze, mert dobott. De mi mindig mindent megbeszélünk.
6/16 anonim 

válasza:

Terveztem, hogy elmondom, de anyukám elolvasta a naplómat és mindent tudott mielőtt szólhattam volna róla. Összeveszett velem és mindenféle k*rvának elmondott, fel is pofozott, megalázott ismerősök, rokonok előtt. Pedig akkor már 16 jócskán elmúltam... Visszagondolva emiatt nem meséltem neki se az első barátomról, se az első csókomról.
7/16 anonim válasza:
Kedves az anyukád, ha ilyet tesz...
Amúgy én nem mondtam el, pont azért, hogy ne legyen benne másnap a kib*szott blikkbe
8/16 anonim 

válasza:

Én se mondtam el a szüleimnek, vhogy ez nem olyan dolog, amit szivesen beszélnék meg mondjuk az anyukámmal
Szexuális dolgokról szivesebben beszelgetek a legjobb barátnőmmel
Persze, ha anyukám kérdezné, hogy túl-e vagyok már az elsőn, akkor elmondanám neki
10/16 anonim 

válasza:

Konkrétan nem mondtam, hogy megtörtént, csak hogy kettesben voltunk sokat, és minden nagyon jó volt,aztán ők kérdezték, hogy összejött e, én meg mondtam, hogy igen:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!