Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csajok! Ujjaztátok már meg a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Ujjaztátok már meg a pasitokat?

Figyelt kérdés
Lányok volt már olyn eset hogy megujjaztátok a pasitokat miközben orálisan kényesztettétek vagy vertéttek neki?és elvezte a pasi?Rendszeresen csináljátok?Netán volt már olyan h nyelvel is kényesztetitek a csávónak a popsiját mikor veritek neki vagy szopjátok?
2009. júl. 15. 10:29
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
16:29->Hát elég szép gondolkodásod van..Végül is ilyen alapon ha te leszoptatod a csajodat akkor más is leszopathat téged nem????Mert te ugyan ezt mondtad csak az anál dologgal.Széép vagy..akkor dugdossad az ujjadat a seggedbe!!
2009. júl. 15. 17:11
 12/16 anonim ***** válasza:
Ja amúgy a 12:11-es voltam!
2009. júl. 15. 17:12
 13/16 anonim ***** válasza:
16%
XDD igen, végülis leszopathatnám a csajokat, ha lenne mit szopniuk. igazán remek kis példa. na ha már ennyire példálózni akarsz, akkor helyrerakom neked ezt a kificamodott kis példádat. a csaj leszopja a fiút, a srác kinyalja a csajt. így lenne korrekt konkrétan az a példa amit te hoztál fel. de ebben nincs semmi kivetnivaló, ez kölcsönös. oké, nem ugyanazt csinálják mindketten, de hát pl. a fiú aligha tudná leszopni cserébe a csajt. de segge mindkettőnek ugyanúgy van. ebből az következik, hogy fiú seggbetossza a csajt, a csaj meg seggbetoszná a srácot? így lenne ez is korrekt, de szerintem elég beteges ez az egész úgy ahogy van, mert az a lyuk ott senkinek nem arra lett kitalálva. és az még hagyján hogy nem az a funkciója (mert a szájnak se épp a szopás a funkciója), de remek kis betegségeket is könnyen össze lehet szedni miatta. úgyhogy ja, szerintem az kéne neked hogy jól seggbeb@sszon téged legalább egy akkora farok mint a world trade center, aztán máskor talán te se annyira akarnál seggbeb@szni másokat.
2009. júl. 15. 17:28
 14/16 anonim ***** válasza:
17:28->Hogy te mekkora egy primitív paraszt vagy!!:D:D
2009. júl. 16. 14:22
 15/16 anonim ***** válasza:
Isten bizony, ha valamelyik a seggemhez ér, rúgok.
2009. júl. 17. 15:44
 16/16 anonim ***** válasza:
én pasi vagyok, de sztem élvezném
2010. júl. 23. 17:14
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!