Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csajok! Ujjaztátok már meg a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Ujjaztátok már meg a pasitokat?

Figyelt kérdés
Lányok volt már olyn eset hogy megujjaztátok a pasitokat miközben orálisan kényesztettétek vagy vertéttek neki?és elvezte a pasi?Rendszeresen csináljátok?Netán volt már olyan h nyelvel is kényesztetitek a csávónak a popsiját mikor veritek neki vagy szopjátok?
2009. júl. 15. 10:29
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
84%
Nem volt ilyen és nem is tervezem. L18
2009. júl. 15. 10:31
 2/16 anonim ***** válasza:
47%

nyelvemmel igen,és imádta...

egyre jobban foglalkoztat a dolog,hogy továbbmenni,és ujjal is,de ezt még kikell puhatolozni,hogy engedné-e,mert szerinte az csak kijárat...

2009. júl. 15. 10:33
 3/16 anonim ***** válasza:
91%
nem. nem is fogom.
2009. júl. 15. 10:36
 4/16 anonim ***** válasza:
59%

Én még nem, de fogom (szeretné is). :)) Állítólag a pasik imádják, csak tudni a kell a módját, és figyelni rá (de ez természetes).

Nyelvemmel körüljárom, azt szereti.

2009. júl. 15. 10:37
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
ujjazni igen, nyalni sose nyaltam, és nem is szeretném. lehet lepontozni de egyszerre feneket nyalni és szopni nemlehet:D egyébként élvezte, nagyonis.
2009. júl. 15. 11:02
 6/16 anonim ***** válasza:
75%
Nem,és nem is szeretném.
2009. júl. 15. 11:18
 7/16 anonim ***** válasza:
55%
nem, és nemis fogom, se nyalni, se újjazni....de mik történnek te jó lég ebben a mai világban, a nő segget nyal....:D:D hihetetlen. lehet lepontozni, meg rámvágni h prűd vagyok, de ez számomra nemistudom. nő aki segget nyal...áááh..:S :D
2009. júl. 15. 12:06
 8/16 anonim ***** válasza:
23%
Én is azt mondom hogy soha!Én férfi vagyok,19 éves és rengeteg szexuális élményem volt már,és ebbe beleértve mindent..Anál stb..Meg 3nő +én (ezt nem beképzeltségből írom csak hogy tudjad hogy nem vagyok elzárkózva semmitől) de ezt nem engedném egyik lánynak sem.Ez undorító..Legalábbis nekem.Olyan mint ha seggbe tosznának sztem.De ez csak az én véleményem..
2009. júl. 15. 12:11
 9/16 anonim ***** válasza:

a barátom nem szeretné,nem is engedi!

én azt mondom ha akarja akkor oké,de amugy engem sem izgat a dolog:)

2009. júl. 15. 13:06
 10/16 anonim ***** válasza:
12:11: pedig ez pont neked való lenne. ha te seggbetoszhattál valakit, akkor téged miért ne lehetne?
2009. júl. 15. 16:29
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!