Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok ti szeretitek orálisan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti szeretitek orálisan kielégíteni a barátotokat?

Figyelt kérdés
És ha nem akkor miért?
2009. júl. 15. 09:34
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
82%
szia!én orálisan csak a férjemnek csináltam.elötte volt egy kapcsolatom ami teljesen kiölt belőlem minden érzelemet azzal hogy nagyon nem figyelt rám ás arra kényszertített hogy orálisan csináljam neki persze ő sosem csinálta nekem.utána talákoztam a párommal kinek 2 év után tettem meg és 1 év után feküdtem le vele. ezen bellűl is elkelett telni egy kis időnek mire élveztem is nem csak azért csináltam hogy neki is jó legyen .ma már évek óta teljesen normális ki sem hagynám mi több élvezem én éppúgy mint ő .öszeseégében a járásunkal együtt már 15 és fél éve együtt vagyunk. úgy hogy ezeket megélvén azt gonolom hogy érzelem függő ez hogy ki kinek mikor teszi meg. haszeret valki az a fiú vagy férfimár akkor megért és vár arra míg megteszed neki. sose tégy olyat amit nem akarsz ez tapasztalat!
2009. júl. 20. 14:46
 12/15 anonim ***** válasza:
79%
neha rendesen kivanom h csinalhassam neki, foleg ha be vagyok indulva es nagyon erzem h szeretem. maskor csinalom mert tudom h szereti es elvezi, elvezem de nem kulonosen. neha meg csak "muszajbol" csinalom. hangulatfuggo. utalni nem utaltam soha, viszont h mennyire szeretem es mennyire van turelmem hozza valtozo.
2009. júl. 20. 16:10
 13/15 anonim ***** válasza:
79%
van aki azért nem csinálja mert azt hiszi hogy nem jol csinálja.. nincs önbizalma vagy ilyesmi.
2009. júl. 20. 17:08
 14/15 anonim ***** válasza:
71%
szeretem:)
2009. júl. 20. 18:48
 15/15 anonim ***** válasza:
Nagyon imádom ha ő áll én meg térdelek előtte, kezeit a fejemre teszi, én pedig dolgozom rajta, és nagyon jó hallani, ahogy élvezi.
2009. júl. 20. 20:21
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!