Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti szeretitek orálisan kielégíteni a barátotokat?
igen
igaz 6 évbe telt, mire gátlások nélkül is sikerült, de mostmár nem csak azért csinálom, mert ő akarja, hanem mert én is.
8 éve vagyunk együtt.
Én szeretem, mert tudom, hogy párom szereti, ahogy csinálom. Sztem ez nem szeretem-nem szeretem kérdés...valakinek van gusztusa hozzá, és megpróbálja először, és rájön, hogy nem is olyan gusztustalan, és a párja is szereti,akkor meg miért ne. Persze ha valakinek nincs ínyére, hogy a szájba élvezzen el, akkor szólni kell a párunknak, hogy szóljon ha már a határán van.
Nekem nincs semmi bajom az orállal.
8 milliószor feltették már ezt a kérdést. Nem tudom egyébként milyen különleges válaszokat vársz, valószínűleg van, aki szereti és van, aki nem. És ha nem, akkor vajon miért nem? Azért, mert undorodik, gusztustalannak tartja, hányingere van az ízétől, fél, hogy beleélvez a szájába, stb.
Tessék, meg lett válaszolva a kérdésed mindenki nevében.
Én is szeretem, annyira jó látni, ahogy élvezi. Én is élvezem, teljesen benedvesedek tőle :)
Igen, kedves kérdező,lehet,hogy fél, mert tapasztalatlan. Ha így van, beszélj vele erről. Nyugodtan irányíthatod, mondd el, hogy jó Neked.
Hajrá :)
22/L
Szia.. Én is nagyon szeretem..
A párom és én sem tudnánk elképzelni egyetlen együttlétet nélküle..
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!