Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok milyen testreszetekre szeretitek hogy spricceljen a legjobban egy srac?
Figyelt kérdés
2009. júl. 14. 11:08
11/19 anonim 

válasza:

Az én párom azt szereti a belé megyek el, sehova máshova. És ez így van jól.
12/19 anonim 

válasza:

nincs olyan amit különösebben szeretnék,oda megy ahova a párom szeretné,szám, belém , mell...
13/19 anonim 

válasza:

Nézd, szerintem itt a legtöbbünknek mindegy, mert maga a spriccelés érzése nem rendelkezik valami nagy élvezeti értékkel. Mármint izgató, de nem csak bizonyos testrészeken. Szerintem aki szereti az ilyesmit, annak mindegy. Nekem is pl.
Én egyedül azt utálom, ha belemegy a hajamba, mert nagyon nehéz kimosni, és iszonyatosan összeragad...
14/19 anonim 

válasza:

hasamra szokott. Nem mondom hogy odavagyok érte,amikor összeken,de inkább, minthogy terhes legyek!:)
15/19 anonim 

válasza:

Ez a testre élvezés leginkább a férfiak felsőbbrendűségi komplexusának tudat alatti kifejeződése lehet. Én (30/F) is vágyom rá néha, de a párom nem annyira, így nem erőltetem. Amúgy hagyná, de csak a kedvemért.
16/19 anonim 

válasza:

szex után ugyis zuhany van,szoval mikor hova van kedve...
csak hajamba nem szeretem,mert ragad,és csak ezért nem szeretek hajat mosni,de volt már h mikor tudtam h ugyis mosom a hajam aznap,hagytam oda is
a másik,hogy a szemem környékére ne menjem,mert begyullad
amugymeg a pasiknak a látvány miatt fontos,ha ezzel örömöt tudok okozni neki,akkor az legyen a legnagyobb probléma hogy le kell mosni...
22/L
17/19 anonim 

válasza:

Eléggé furcsállom, hogy a válaszok 90%-a, hogy sehova. Meg felsőbbrendűséget jelent? Ti tudjátok. Én fiú létemre hagynám, hogy bárhová élvezzenek rám :D
18/19 anonim 

válasza:

én bárhová szeretem (kivéve az arcom) :) a barátom néha mondja, hogy egy ideje 'gyűjtögeti', és szeretne a hasamra elmenni, vagy a mellemre..mindkettőnket izgat ez a dolog.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!