Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok milyen testreszetekre szeretitek hogy spricceljen a legjobban egy srac?
Figyelt kérdés
2009. júl. 14. 11:08
4/19 anonim 

válasza:

Mellemre. Nem azért mert engem ez felizgat, hanem mert a páromnak örömet okozok vele.
5/19 A kérdező kommentje:
Nektek csak az a fontos amit ti szeretek az nem amit a tarsatok szeretne?
2009. júl. 14. 11:19
6/19 anonim 

válasza:

kedves kerdezo, de azt kerdezted, h melyket szeretik a legjobban. nem azt, hogy melykre keri a parjuk.
7/19 anonim 

válasza:

én sem pisálok a páromra, nehogymár azért engedje meg, mert én azt szeretném...
ezen a szintem nem kérünk egymásból, hiába is szeretné a másik.
8/19 anonim 

válasza:

mármint nem akarok, csak egy példa volt.
9/19 A kérdező kommentje:
BNem pisilesrol volt szo hanem spriccelesrol(elvezesrol)
2009. júl. 14. 11:24
10/19 anonim 

válasza:

Hát ezek szerint téged sem foglalkoztat,hogy a párod mit szeretne. Mert most tudod osztani a lányokat,hogy ők nem szeretnék ,amikor a párjuk igen ,de te látom nem veszed észre ,hogy ugyanazt csinálod.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!