Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Milyen érzés a nőnek az ha a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen érzés a nőnek az ha a szerelmük simogatja a puncijukat ruhán keresztül? Nagyon jó/jó/semleges/kellemetlen/fáj

Figyelt kérdés
2009. júl. 14. 00:27
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
93%

Nagyon jo erzes, farmeren kereszul is ;)

32/L

2009. júl. 14. 04:20
 12/19 anonim ***** válasza:
96%

Szerintem mindenhogy nagyon jó érzés!!!! Főleg, ha szerelem is van. Én imádom, ha a férjem bárhol megérint és szinte mindentől egyből felizgulok :)

Csak próbálgasd nyugodtan! Sok sikert!

Ant

2009. júl. 14. 08:00
 13/19 anonim ***** válasza:
88%
Jó érzés még farmeron keresztül is, ha meg még intenzívebb érzést akar a csaj, előbb utóbb nem farmerban fog járni :D
2009. júl. 14. 09:48
 14/19 anonim válasza:
61%
mindegy az hogy milyen naci probáld ugy csinálni hogy az egyik ujaddal kicsit erösseben odanyulsz érted
2009. júl. 14. 14:04
 15/19 anonim ***** válasza:
89%
Közterületen ha ránk jön akkor csak nacin keresztül. mindig farmert hordok és tangát és imádom amikor csinálja.. :)
2009. júl. 14. 18:15
 16/19 anonim ***** válasza:

Kétlem, hogy a barátnőd ne szeretné :D

Szerinte nagyon jó.

Bár ha vastagabb a fari, akkor lehet nem érzi annyira intenzíven.

2009. júl. 14. 18:38
 17/19 anonim ***** válasza:
Jó! =)
2010. febr. 7. 12:00
 18/19 anonim válasza:
Rajtam akármilyen farmer volt eddig, mindig nagyon -nagyon élveztem:P Annyira beindít:D
2010. márc. 28. 20:35
 19/19 anonim ***** válasza:
Lehet érezni farmerban is (legalábbis én érzem), de ha gyorsan és sokáig csinálod, akkor egy idő után dörzsölni fogja. Vegyetek föl pizsamát ha még nem akartok levetkőzni vagy melegítőt... úgy jobb! :-)
2010. ápr. 4. 10:42
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!