Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés a nőnek az ha a szerelmük simogatja a puncijukat ruhán keresztül? Nagyon jó/jó/semleges/kellemetlen/fáj
Figyelt kérdés
2009. júl. 14. 00:27
1/19 anonim 

válasza:

Hát ha farmer van rajtam nem nagyon érzem,de ha valami puhább anyag,akkor:nagyon jó :)
3/19 A kérdező kommentje:
jó hát majd idővel még fiatalok vagyunk :) és farmeron keresztül szokott lenni szóval azt a nő nem nagyon érzi ?
2009. júl. 14. 00:35
4/19 anonim 

válasza:

Hát fariba szinte semmit se éreznék...
5/19 anonim 

válasza:

én érzem farmeron is és imádom, attol függ h h nyulsz oda. mert ha egész tenyérrel simogaod, az joo mert ugy a melegségtöl is bebizsereg:P
6/19 A kérdező kommentje:
az a baj én még nagyon tapasztalatlan vagyok mondjuk a párom is az :) csak azt akarom hogy neki nagyon jó legyen, szóval ha vannak tijeitek hogy csináljam azokat szívesen várom
2009. júl. 14. 00:48
7/19 anonim 

válasza:

Hát én még farmeron keresztül is nagyon beindulok, ha a barátom simogat. Szerintem nagyon jó érzés. :) Persze van jobb is, de ha fiatalok vagytok, akkor tényleg jobb szépen lassan haladni. :)
8/19 anonim 

válasza:

Elmondhatatlanul jó.
Mindig beindulok rá, de ő is ha én simizem ott:)
16/L
9/19 anonim 

válasza:

Farmeron keresztül tényleg nem annyira hatásos, de erre a lány is rájön...egy idő után más nacit is felvesz, hidd el. :)
Én imádtam, tetszeni fog a bnődnek biztos.
10/19 anonim 

válasza:

Nagyon-nagyon jó érzés!:)
Farmer? Az attól függ, milyen farmer... de azért azon keresztül is élvezhető.:D
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!