Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Én tehetek róla? Mit tegyek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én tehetek róla? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A barátom olyan furcsán viselkedik.. :( Elutasít és azt mondja, hogy nincs kedve.. és nagyon sokat ül a gép előtt.. és ha szólok neki akkor azt mondja, hogy ne szekáljam. Bennem van a hiba?
2009. júl. 14. 00:09
 1/9 anonim ***** válasza:
mit szólsz neki?
2009. júl. 14. 00:10
 2/9 A kérdező kommentje:
Van mikor megsértődök, de van amikor tovább csinálom, de van úgyhogy olyankor is nemet mond.. de ez tavaly nem így volt..de most..
2009. júl. 14. 00:11
 3/9 anonim ***** válasza:
nincs benned a hiba..sztem nem érdekled őt :S
2009. júl. 14. 00:11
 4/9 A kérdező kommentje:
Az jóó, pedig nem kevés ideje vagyunk együtt.. :(
2009. júl. 14. 00:12
 5/9 anonim ***** válasza:

nem mindegy, hogy miképp fogalmazod a mondani valódat.

ha letámadva érzi magát, akkor lehet, hogy elmegy a kedve.

ha meg már régen (mi az a régen? hány évesek vagytok?) együtt vagytok, akkor lehet, hogy elkopott a kapcsolat.

2009. júl. 14. 00:20
 6/9 anonim ***** válasza:

Két fő probléma lehet:

1.Most olyan világtól elvonulós,mindentől hányingert kapós korszakába van(a legtöbb pasinak van ilyen,ha unja a banánt)ilyenkor,vagy hagyod,és reménykedsz,hogy visszazökken,vagy feldobod a hangulatot,vagy te is nem törődöm leszel,aztán csak észre veszi magát,te látod a szitut.

V.

2.Megunt téged,és akkor már tudod,hogy mit kell tenni:(

2009. júl. 14. 02:43
 7/9 A kérdező kommentje:
Nem olyan sok idő, de nekem az--> másfél éve vagyunk együtt! Csak az a baj, hogy nem tudom, hogy mit tegyek.. :(
2009. júl. 14. 09:51
 8/9 anonim ***** válasza:
Először is húzd ki a számítógép csatlakozóját a konnektorból/Kapcsold le az áramot. Aztán ültesd le veled szembe, és mondja el ŐSZINTÉN hogy mi a problémája? Én is a "rád unt" variánsra tippelnék. Ha gagyizik, meg hárít /úgy látod hazudik, vagy nem ad értelmes választ/ akkor ezt is mondd el neki. Minden kapcsolat alapja a beszélgetés. És ha önzőzik, és továbbra sem foglalkozik veled, add ki az útját.
2009. júl. 14. 22:43
 9/9 A kérdező kommentje:

Kinyírna ha kikapcsolnám a gépet :( :D

Én szeretem, így meg próbálok vele mindent megbeszélni, de eddig sikertelenül..ma este jön..ma is beszélni fogunk...tök félek :(

2009. júl. 17. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!