Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párommal ki akarjuk próbálni hogy beveszünk még egy lányt! Hogy keressünk? Nem mehetek oda akárkihez, hogy hé nem lenne kedved.23/L
Figyelt kérdés
2009. júl. 13. 23:01
2/4 anonim 

válasza:

ebbe h mentél bele? nem vagy féltékeny? ezt sose értettem.
3/4 anonim 

válasza:

Én soha, soha nem vennék be egy ismeretlen embert harmadiknak. Ki tudja milyen betegségei meg mittudoménmijei vanak. Nem beszélgettek a barátnőiddel a szexről? Nincsenek köztük olyanok, akikről tudod, hogy benne lennének? :O
4/4 anonim 

válasza:

szerintem is valaki olyat keressetek, akinek biztos nincsen betegsége, az lenne a legjobb ha hivatásost választanátok, nem olyan igénytelen útszélit, hanem luxus prostit, és rendelkezzen, negativ AIDS teszttel, és más negativ eredményekkel is, papiron!!! És emellett is használjatok óvszert.
(Am. ismerőst én se vennék be, de nekem ez a legelfogadhatóbb megoldás)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!