Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért zsibbad szex közben a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért zsibbad szex közben a kezem?

Figyelt kérdés

19 éves vagyok,nemrég vesztettem el a szüzességem. Mikor csináltuk,nagyon elkezdett zsibbadni a kezem,de azthittük,csak rosszul tartottam.Pózt váltottunk,de továbbra is csak zsibbadt...

Másodszorra mikor megpróbáltuk,még rosszabb volt..a görcs is behúzta, és már a szám is zsibbadt..minél jobban közeledtem az orgazmus felé,annál jobban..

Rákerestem neten, egy orvos annyit válaszolt rá h a "megváltozott fizikai és pszichés állapot miatt van"

Mit érthet konkrétan ez alatt? Mostmár mindig ilyen lesz?:(

egy elkeseredett lány...

2009. júl. 13. 15:48
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
18%
az előbb azt írtam nőgyogyászhoz.. háttt nem akarlak meg ijeszteni de tényleg valami szívbajnak tűnik.. főleg ha jobb kezed zsibbad ( bár nem vok orvos!)
2009. júl. 13. 22:08
 12/23 A kérdező kommentje:

ohh,köszönöm a választ, igazából mind2 zsibbad...

de majd télleg megbeszélem az orvosommal mindenképp :)

2009. júl. 13. 22:13
 13/23 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ:) mindeképp konzultálni fogok egy orvossal,mert ez így nem oké:)
2009. júl. 13. 22:20
 14/23 anonim ***** válasza:
0%
Esetleg rajta ülsz vagy te vagy a barátod?
2009. júl. 14. 02:48
 15/23 anonim ***** válasza:
82%
Istenem, ennyi ostoba embert.. szerintetek a Kérdező van olyan hülye, hogy ha a kezén fekszik, és az EMIATT elzsibbad, akkor beijed ettől?? Nem, nem azért zsibbad, mert rajta fekszik, épp ez a probléma. És azt sem hinném, hogy ennyien szívbajban szenvednénk... A szexhez, érzésekhez, ingerekhez van köze, nekem is nagyon le szokott zsibbadni mindkét karom, kezem, arcom, és néha begörcsöl a lábam. De nem rendszeresen. Mondjuk általában akkor szokott ez lenni, amikor iszonyatosan kéjes az érzés, ilyenkor zsibbadok le teljesen.
2009. júl. 14. 09:42
 16/23 anonim ***** válasza:
31%
Szia! Nekem is kb ugyanez volt az első pár alakalommal. Szerintem attól h izgulsz.
2009. júl. 17. 20:25
 17/23 anonim ***** válasza:
75%

szerintem is orvos a megmondoja a bajodnak. amúgy keres rá a neten a zsibbadás okaira.

és meglátod a vérkeringés lesz az oka.

2009. júl. 17. 20:30
 18/23 anonim ***** válasza:
23%

Szerintem helytelenül táplálkozol, nem viszel be elég ásványt és az okozza a gondot. Első körben szedj étrendkiegészítőket, főleg kalcium- és magnéziumtartalmúakat, ha nem segít, akkor keresd fel az orvosod. De amiket leírtál az a nagyobb igénybevétel alatt jelentkező ásványanyag-hiányra utal.

Milyen kondiban vagy?

Nem vagy túlsúlyos?

Sportolsz rendesen?

Nem eszel túl sok, koleszterinben dús ételt? (gyorsétterem, csipsz, csoki)

Iszol elég vizet? (Cola, Fanta, stb... nem jó. Inkább igyál kevesebbet, de az legyen víz.)

A vércukrodat sem árthat ellenőrizni, még akkor is, ha nincs semmi bajod.

De, lévén, hogy lány vagy, a legvalószínűbb ok a vashiányos vérszegénység. Mennyire bő a menstruációs vérzésed? Szedsz hormontartalmú készítményeket?

Amint látod, rengeteg minden okozhatja. El kell menned a nőgyógyászhoz! Ő meg tudja mondani a pontos okot. De mi ennyi információból nem.

2009. júl. 17. 21:22
 19/23 anonim ***** válasza:
23%

"főleg ha jobb kezed zsibbad"

Amire te gondolsz, az az infarktus előjele, és nem a jobb kéz zsibbad, hanem a bal. De utána egyből jön a szívroham, márpedig ha 19 évesen ez lenne az ok, akkor ezt a kérdést nem tudta volna nekünk felrakni. Tartom a véleményem, miszerint ez valami ásványanyag-hiány lesz. Az okoz görcsöket.

2009. júl. 17. 21:24
 20/23 anonim ***** válasza:
vérnyomásod milyen? lehet összefüggésben van a kettő
2009. júl. 17. 21:29
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!