Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért zsibbad szex közben a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért zsibbad szex közben a kezem?

Figyelt kérdés

19 éves vagyok,nemrég vesztettem el a szüzességem. Mikor csináltuk,nagyon elkezdett zsibbadni a kezem,de azthittük,csak rosszul tartottam.Pózt váltottunk,de továbbra is csak zsibbadt...

Másodszorra mikor megpróbáltuk,még rosszabb volt..a görcs is behúzta, és már a szám is zsibbadt..minél jobban közeledtem az orgazmus felé,annál jobban..

Rákerestem neten, egy orvos annyit válaszolt rá h a "megváltozott fizikai és pszichés állapot miatt van"

Mit érthet konkrétan ez alatt? Mostmár mindig ilyen lesz?:(

egy elkeseredett lány...

2009. júl. 13. 15:48
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
8%
Talán ne azon térdelj,vazze.
2009. júl. 13. 15:50
 2/23 A kérdező kommentje:

nem térdeltem...feküdtem

cinikus meg bunkó válaszolók meg nagyívbe kerüljenek el.

2009. júl. 13. 15:53
 3/23 anonim ***** válasza:
91%

szia.

nekem is szokott a kezem zsibbadni, meg néha a lábam (nem a póztól), de nem olyan durván, mint ahogy leírtad. szerintem azért lehet, mert ilyenkor a vér más helyekre távozik, tehát kevesebb jut pl a karba, ezért zsibbad.

szerintem próbálj meg egy kicsit lassítani, hátha úgy a szervezeted jobban feldolgozza az "eseményeket".

üdv:

egy szintén 19L

2009. júl. 13. 15:53
 4/23 anonim ***** válasza:
90%
Nekem is gyakran zsibad a kezem, szám, állam, arcom.. És én sem tudom, mitől van, de fura és közben jó is valahogy.
2009. júl. 13. 16:02
 5/23 anonim ***** válasza:
44%

S.

Hali!Hát nekem is zsibbadt már de csak amikor sokáig tart a dolog és jó.És ált. csak utána vagy a vége felé.Ja és a lábaim is szoktak remegni:D

2009. júl. 13. 16:09
 6/23 A kérdező kommentje:

nekem a lábaimmal még szerencsére nem volt "gond" :D

de ettől a zsibbadástól nagyon megijdetem:| sosem volt még ilyenem..

köszi a válaszokat:)

2009. júl. 13. 16:12
 7/23 anonim ***** válasza:
31%
Krónikus szívelégtelenségben szenvedsz. Azzonal keresd fel a házi orvosod!
2009. júl. 13. 16:25
 8/23 anonim ***** válasza:
61%
nekem a lábam meg az arcom szokott zsibbadni...meg van, amikor begörcsöl a talpam.... szerintem a nagy izgalomtól megkergül a vérkeringésünk....
2009. júl. 13. 16:28
 9/23 anonim ***** válasza:
22%
nyugi sztem ez egy idő után el fog múlni
2009. júl. 13. 16:31
 10/23 anonim ***** válasza:
38%
szia , szex közben természetesek a görcsök..elő fordul. szerintem nem gond... de ha nagyon be vagy ijedve inkább szerintem beszélgess a nőgyógyászoddal,,,.. !!! ( száj zsibbadást még nem hallottam szex közbe ..) vagy lazuulj:)
2009. júl. 13. 22:06
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!