Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Van még valaki rajtam kívül,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még valaki rajtam kívül, aki elaludt már szex közben? 20/F

Figyelt kérdés
2009. júl. 13. 14:39
 1/9 anonim ***** válasza:
96%
Ne sértődj meg a kérdésemért... de hogyan sikerült ezt összehozni? :-)
2009. júl. 13. 14:42
 2/9 anonim ***** válasza:
96%

jartam ugy, hogy a a parom megkert hogy simogassam es elaludtam:D

utana jokat rohogott rajtam, hogy marhara romantikus vagyok:P :)

2009. júl. 13. 15:21
 3/9 A kérdező kommentje:
Hasonló volt az én helyzetem is, hulla fáradt voltam, elkezdeni még épp volt erőm... :P
2009. júl. 13. 15:54
 4/9 anonim ***** válasza:
96%
Még nem aludtam el de közel voltam hozzá.Félálomban voltam. :) 17/L
2009. júl. 13. 15:57
 5/9 anonim ***** válasza:
96%

S.

Én is egyszer majdnem XD

16/L

2009. júl. 13. 16:11
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Első vagyok. :) Én is csak majdnem voltam így... azóta inkább nem próbálkozok úgy a szeretkezéssel, hogy nagyon fáradt vagyok, mert oda nem szeretnék eljutni mint te, már ne vedd zokon. :$ de amúgy szerintem nem gáz, mármint ha fáradt vagy előfordulhat az ilyen. :-)
2009. júl. 13. 17:32
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
nekem mesélte nővérem, h miközben szexeltek, az ő párja bealudt...ő volt felül a srác meg fáradt volt...szóval megesik:D
2009. júl. 13. 17:47
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes válaszokat! :)
2009. júl. 13. 19:09
 9/9 anonim ***** válasza:

Ha olyan fáradt voltál, teljesen érthető. Emiatt ne emészd magad.

Igaz én lány vagyok, de szoktam kérni páromat időnként, hogy előjáték nélkül essen nekem, mert olyan fáradt szoktam lenni már este mire ágyba kerülünk, hogy néha elalszom én is, miközben simogat. Ezért, hogy ne maradjon el a hancúr, néha így vagyunk együtt, mert kívánni kívánom, azzal nincs gond, csak rettentő fáradt szoktam lenni.

2009. júl. 14. 00:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!