Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itt alszom a barátomnál, és ő már 10kor elaludt, se szex semmi, én meg itt unatkozok, ha felkelteném hisztis lenne, de nagyon dughatnékom van. Ti mit tennétek? (maszti kizárva, nem élek vele) 19L
Figyelt kérdés
2010. máj. 24. 00:36
1/21 anonim válasza:
Most komolyan elaludt a barátod? :D XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
3/21 A kérdező kommentje:
komolyan elaludt:(
10 óta fekszek és msnezek...
2010. máj. 24. 00:40
5/21 anonim válasza:
én is ugyanebbe a helyzetben vagyok:D Itt alszik mellettem, én sem kelthetem fel... én pl. Pokerstarssal foglalom el magam, meg itt kérdéseket olvasgatok:)
6/21 A kérdező kommentje:
de nekem szeretkezhetnékem van:(
2010. máj. 24. 00:42
7/21 anonim válasza:
Ha felkeltenéd egy kis szexért és hisztis lenne? :D ez olyan, mintha ő volna a nő és Te a férfi.
8/21 anonim válasza:
átjössz hozzám? kielégíthetlek;)
9/21 A kérdező kommentje:
igen hisztis lenne, előbb felkeltettem megkérdezni hova rakta a kulcsot, mert kiakartam menni, erre olyanokat beszélt h a ponyvára meg h haggyam már békén :(
Utolsó:D köszi az ajánlatot:D lehet megfontolom:D
najó nem:)
2010. máj. 24. 00:47
10/21 anonim válasza:
Szerintem azért nem mindegy, hogy miért aludt el. Ha csak úgy kidőlt, akkor felébreszteném, de ha nagyon fáradt vagy rosszul érezte magát és azért aludt el, akkor nem. Kibírok egy estét szex nélkül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!