Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itt alszom a barátomnál, és ő már 10kor elaludt, se szex semmi, én meg itt unatkozok, ha felkelteném hisztis lenne, de nagyon dughatnékom van. Ti mit tennétek? (maszti kizárva, nem élek vele) 19L
"Nem szeretek önkielégitteni :S"
Csináld csak, lehetőleg hallhatóan, hátha felkel rá és megjön a kedve a látványtól.
Najó, de a szex miatt is ébresztgetted már? Értem, hogy más miatt mérgesen válaszol, hogy ne zavard. De ha azzal ébreszted, hogy konkrétan megmondod mit akarsz... az azért sokkal izgatóbb. Szerintem jó hallani az ember párjától, amikor szavakkal is elmondja, hogy vágyik rá. Szóval amikor kelted, akkor minél konkrétabban add tudtára, hogy mire is vágysz.
(Esetleg mutasd meg neki ezt a kérdést, hogy mennyien szurkolnak már nektek. :D)
Ja hogy ez már meg lett beszélve. Akkor sajnálom. Marad a saját magadnak örömszerzés. Egy ilyen eset miatt nem hiszem, hogy egy ismeretlen gyakkérdés olvasóval meg kéne csalnod a jelenlegi párod. :D
Azért ha ez hosszú távú és rosszul érzed magad miatta hosszú távon, akkor lehet, hogy van min elgondolkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!