Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Itt alszom a barátomnál, és ő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Itt alszom a barátomnál, és ő már 10kor elaludt, se szex semmi, én meg itt unatkozok, ha felkelteném hisztis lenne, de nagyon dughatnékom van. Ti mit tennétek? (maszti kizárva, nem élek vele) 19L

Figyelt kérdés
2010. máj. 24. 00:36
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
De ez már a sokadik este, most 2 napig nem is láttam,mert dolgozott :( és holnap meg fog jönni, még 4-5 nap szex nélkül:( amúgy fáradt volt...azthiszem.
2010. máj. 24. 00:51
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Ne zárd ki az önkielégítést, ilyenkor az a legjobb gyógyír, és passz...:)
2010. máj. 24. 00:52
 13/21 A kérdező kommentje:
Nem szeretek önkielégitteni :S
2010. máj. 24. 00:53
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

"Nem szeretek önkielégitteni :S"

Csináld csak, lehetőleg hallhatóan, hátha felkel rá és megjön a kedve a látványtól.

2010. máj. 24. 00:55
 15/21 A kérdező kommentje:
Lehet tényleg azlesz, mert annyira be vagyok indulva már...:$
2010. máj. 24. 00:56
 16/21 anonim ***** válasza:
54%

Najó, de a szex miatt is ébresztgetted már? Értem, hogy más miatt mérgesen válaszol, hogy ne zavard. De ha azzal ébreszted, hogy konkrétan megmondod mit akarsz... az azért sokkal izgatóbb. Szerintem jó hallani az ember párjától, amikor szavakkal is elmondja, hogy vágyik rá. Szóval amikor kelted, akkor minél konkrétabban add tudtára, hogy mire is vágysz.

(Esetleg mutasd meg neki ezt a kérdést, hogy mennyien szurkolnak már nektek. :D)

2010. máj. 24. 00:57
 17/21 A kérdező kommentje:
Mondtam már mielőtt elaludt, annyi volt rá a válasz, hogy most nem,mer alszok, ezért is nem akarom felkelteni :S
2010. máj. 24. 00:59
 18/21 anonim ***** válasza:
Hát akkor meg hagyd, mert lehet, hogy tényleg nagyon fáradt. hajnali 1 van, most már Te is aludhatsz. :)
2010. máj. 24. 01:01
 19/21 anonim ***** válasza:

Ja hogy ez már meg lett beszélve. Akkor sajnálom. Marad a saját magadnak örömszerzés. Egy ilyen eset miatt nem hiszem, hogy egy ismeretlen gyakkérdés olvasóval meg kéne csalnod a jelenlegi párod. :D

Azért ha ez hosszú távú és rosszul érzed magad miatta hosszú távon, akkor lehet, hogy van min elgondolkodni.

2010. máj. 24. 01:02
 20/21 A kérdező kommentje:
Csöpp álmosság nincs bennem:) majd reggel próbálkozom, ha addig nem jön meg:)
2010. máj. 24. 01:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!