Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátom holnap ittalszik! Szeretném valamivel meglepni! Mi legyen az?
Figyelt kérdés
18 éevs lány vagyok pasim 20! 10 hónapja vagyunk együtt... rendszeres szexuális életet élünk, imádok vele lenni, sosme unalmasak az együttlétek:) Azonban kéne valami ujj:D amivel meglephetném.. anális dolgok kizárva! Arra gondoltam,hogy ahogy belép a szobába fogom letolom a gatyáját és szájjal kielégitem! tuti meglepődne h iylne vad vagyok:) esetleg más javaslat?2009. júl. 13. 13:03
11/20 anonim 

válasza:

Egy bazi nagy masni Rád, más semmi = kész a meglepi. :oD
12/20 anonim 

válasza:

Meglepetésnek vennék neki egy ütvefúrót, esetleg más pasival feküdnék le. Amikor betoppan a szobába, na az lesz a nagy durranás!
13/20 anonim 

válasza:

legyen kék a hajad.
attól tuti kész lenne :D
14/20 anonim 

válasza:

Hívd el az egyik haverját, és told le az illető gatyáját, amikor a barátod belép az ajtón. 100%-os meglepetés.
16/20 anonim válasza:
szuper volt az első.....ettől jobb tanácsot nehéz lenne írni!
Esetleg mutasd meg neki ezt az oldalt és akár együtt is eldönthetitek ,ki fingjon kinek a fejére!!!!!:)
De ,ha rajtad a sor ,ne feledd:nőiesség mindenekelőtt!!!!
17/20 anonim 

válasza:

nőisesség? mármint fosson is a szájába? :> :)) már nem azért... de szerintem lukazd ki az óvszert... helybe nem lesz nagy meglepi... de 9 hónap után... ám ha neki már nincs farka... és a nyelve sem bírja... és neked újj kell... van neked tíz... ha nagyon ügyeskedsz húsz... ám nem tudom hogy fér beléd a két kezed meg a láábad ha erőlködsz... plusz az ő kezei, lábai és még a nyelve is :| hm hm :|
18/20 anonim 

válasza:

jaj igen mivel lassan 72óráája nem aludtam... öhm... azt olvastam hogy italozik :) ám... akkor nem fingani kellett volna a fejére.. .hanem szájba hányni :) :P
19/20 anonim válasza:
Baz*meg az elsö komin behaltam hajnali 4-kor mindenki felkelt anyira szakadtam :D
20/20 anonim 

válasza:

Vigyed magaddal egy barátnődet, és ketten várjátok meztelenül.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!