Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Barátom holnap ittalszik!...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátom holnap ittalszik! Szeretném valamivel meglepni! Mi legyen az?

Figyelt kérdés
18 éevs lány vagyok pasim 20! 10 hónapja vagyunk együtt... rendszeres szexuális életet élünk, imádok vele lenni, sosme unalmasak az együttlétek:) Azonban kéne valami ujj:D amivel meglephetném.. anális dolgok kizárva! Arra gondoltam,hogy ahogy belép a szobába fogom letolom a gatyáját és szájjal kielégitem! tuti meglepődne h iylne vad vagyok:) esetleg más javaslat?
2009. júl. 13. 13:03
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
86%

csináld azt, hogy mikor már épp kezd elaludni, akkor szépen lassan meztelenre vetkőzöl, és nagyon lassan, de tényleg figyelj rá, hogy romantikus legyen, és nőies... fölé guggolsz, majd egy óriásit fingasz a fejére! a hatás elmaradhatatlan! felejthetetlen élmény, még az unokáknak is mesélhetitek majd!

de lehet csak simán művelődnöd kéne, és megtanulni hogy az "ujj" az amit a kezeden és a lábadon "hordasz" és te pedig újdonságra vágysz.

2009. júl. 13. 13:17
 2/20 anonim ***** válasza:
50%

Csak azt nem értem miért kéne ujj... hogy új, azt megértem. De nincs elég ujjad vagy meg akarod ujjazni vagy mi? Általános iskola alsóban ezt igyekeznek az emberek agyába vésni.

Amúgy jó ötlet.

2009. júl. 13. 13:18
 3/20 anonim ***** válasza:
94%
szerintem főzz, süss neki valami finomat
2009. júl. 13. 13:20
 4/20 A kérdező kommentje:
tudjátok mit? kapjátok be!!! véletlenül elirtam...nem hiszem el h miért olyna nagy baj ez.... ugy csináltok mintha megöltem volna vakakit... SZÁNALOM! Az ilyenek ne is segitsenek! ( utolsó válaszolónak: A főzés meg ilyesmi nem jó ötlet mert az már megvolt párszor:) )
2009. júl. 13. 13:23
 5/20 anonim ***** válasza:
84%

Jaj istenem, az első válaszon majdnem meghaltam a röhögéstől :D

Esetleg kösd ki, ha még ilyen nem volt.

2009. júl. 13. 13:29
 6/20 anonim ***** válasza:
76%
Az első válaszadó szenzációs volt! Én se bírom abbahagyni a röhögést, a többiek meg néznek mi bajom lehet... (munkahely)
2009. júl. 13. 13:38
 7/20 A kérdező kommentje:
:):) legalább nevettetek egy jót:)
2009. júl. 13. 13:43
 8/20 anonim ***** válasza:
74%

Így van az első válaszolóé volt a tökéletes!

Tényleg én sem bírom abbahagyni a röhögést, már mindenki hülyének néz mert ezt egyre hangosabban teszem, úgyhogy inkább ki is megyek!

2009. júl. 13. 15:01
 9/20 anonim ***** válasza:
78%
ki kellett menekülnöm az irodából, mert elkapott a röhögőgörcs, az első válaszolótól.... hatalmas xDDD még most is a könnyeim folynak... XDD
2009. júl. 13. 15:40
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

Esetleg segédeszköz...bilincs, megkötözés...fogd le...vagy tedd a fejedre a kezét, hogy ő nyomja le a fejed...:P

Vagy várd úgy, hogy már meztelen vagy és kényezteted magad..akk is biztos meglepődne mikor belép az ajtón..xD

Vagy öltözz be rendőrlánynak vagy légiutaskísérőnek..xD:P

Vagy találj ki egy ...vagy jópár új pózt....

2009. júl. 13. 16:05
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!