Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátom holnap ittalszik! Szeretném valamivel meglepni! Mi legyen az?

csináld azt, hogy mikor már épp kezd elaludni, akkor szépen lassan meztelenre vetkőzöl, és nagyon lassan, de tényleg figyelj rá, hogy romantikus legyen, és nőies... fölé guggolsz, majd egy óriásit fingasz a fejére! a hatás elmaradhatatlan! felejthetetlen élmény, még az unokáknak is mesélhetitek majd!
de lehet csak simán művelődnöd kéne, és megtanulni hogy az "ujj" az amit a kezeden és a lábadon "hordasz" és te pedig újdonságra vágysz.

Csak azt nem értem miért kéne ujj... hogy új, azt megértem. De nincs elég ujjad vagy meg akarod ujjazni vagy mi? Általános iskola alsóban ezt igyekeznek az emberek agyába vésni.
Amúgy jó ötlet.

Jaj istenem, az első válaszon majdnem meghaltam a röhögéstől :D
Esetleg kösd ki, ha még ilyen nem volt.

Így van az első válaszolóé volt a tökéletes!
Tényleg én sem bírom abbahagyni a röhögést, már mindenki hülyének néz mert ezt egyre hangosabban teszem, úgyhogy inkább ki is megyek!

Esetleg segédeszköz...bilincs, megkötözés...fogd le...vagy tedd a fejedre a kezét, hogy ő nyomja le a fejed...:P
Vagy várd úgy, hogy már meztelen vagy és kényezteted magad..akk is biztos meglepődne mikor belép az ajtón..xD
Vagy öltözz be rendőrlánynak vagy légiutaskísérőnek..xD:P
Vagy találj ki egy ...vagy jópár új pózt....
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!