Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok milyen erzes amikor beveszitek a parotok farkat lekonyadva es a szatokba erezni hogy all fel?
Figyelt kérdés
2009. júl. 13. 08:17
1/8 anonim 

válasza:

Én jobban szeretem úgy bevenni, ha már kemény. Szeretem addig izgatni csókokkal, nyúlkálással, simikkel, a fülébe suttogással jó alaposan felizgatni és csak utána a lényegre térni. Amikor már szinte könyörög;)
2/8 anonim 

válasza:

Nagyon jo, onnan érzem hogy hogy jobb neki akkor egyre jobban keményedik és nő és...fantasztikus!!És akkor még jobb mikor elélvez mert az elött még keményebb lesz és nagyon jo érzés mikor eljut a csúcsra és szinte én is átérzem az orgazmusát!
4/8 anonim 

válasza:

Én szeretem úgy bevenni, akkor olyan kis puha, ártalmatlan...igazából sokkal szimpibb tokban. Hogy milyen érzés? Ezen még nem gondolkodtam...ez a természet rendje, a szádba veszed és megkeményedik. Fizikailag nem izgat, ahogy maga a cumizás sem
5/8 anonim 

válasza:

imádom...érezni ahogy beveszem a számba,puha és kicsi (mihez képest:D) ,és elkezd a számban duzzadni,ki sem engedem mig nem bökdösi a torkomat...
sokkal jobban szeretm igy,mint mikor már enélkül is áll:D
22/L
6/8 A kérdező kommentje:
Szerted nezni miutan elmegy hogy hogy konyul le?
2009. júl. 13. 16:24
7/8 anonim 

válasza:

szerintem akkor jobb amikor már áll :P
8/8 anonim 

válasza:

Azt nem de amikor spriccel az finom tud lenni!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!