Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szexuális vágyak, elnyomása,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexuális vágyak, elnyomása, kiírtása, hogyan, és hol?

Figyelt kérdés

Meg szeretném tőletek kérdezni, hogy hallottatok e olyan dologról, hogy a szexuális vágyak hormonnal való kiirtása, vagy csökkentése, és ha igen, akkor hol tudnék ilyet igénybe venni. Olvastam egy portálon, hogy Ausztráliában a pedofilokon, elvégeztek ilyenekre. Nos én nem vagyok pedofil, viszont az én helyzetem sem olyan kimagaslóan jó. Én ugyanis a pasikhoz vonzódom pasi létemre, és ez engemet nagyon zavar, és meg akarok tőle szabadulni. Várom a válaszokat, remélem lesztek olyan kedvesek, hogy segítetek ebben nekem.

(Egy szerencsétlen 20 éves fiú)

2009. júl. 13. 02:14
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

"de a kérdésemre nem kaptam meg a választ sajnos."

Mert NINCS!

Esetleg a Vitex agnus-castus, mint mondtam.

A Depo-Provera az, amit a pedofiloknak adnak. Nem csodaszer. Még magas dózisok mellett is megmaradnak a szexuális fantáziák, ha nem is áll fel a farkad. Fáradtságot, rosszullétet, magas vérnyomást, depressziót, vércukor- és májproblémákat okozhat. Senki (férfi) önszántából nem fogyaszt D.P.-t.

A nemi vágytól nem lehet csak úgy "megszabadulni", mert elég mélyen bele van építve a szervezetbe. Ez nem pénzkérdés.

A közhiedelemmel ellentétben sem a bróm, sem a salétrom nem csökkenti érdemlegesen a libidót.

2009. júl. 14. 03:09
 12/15 A kérdező kommentje:
köszönöm, a választ. akkor vagy kikasztráltatom magamat, vagy inkább megölöm. én így NEM fogok élni.
2009. júl. 14. 22:35
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

"köszönöm, a választ. akkor vagy kikasztráltatom magamat, vagy inkább megölöm. én így NEM fogok élni."

Ha homoszexualitás miatt öngyilkos gondolataid vannak, akkor valami egyéb problémád is van, amivel pszichológushoz kellene fordulnod. A homoszexualitás csak ürügy. A férfiak 9%-a homoszexuális, márpedig ők nem lesznek öngyilkosok.

2009. júl. 15. 08:26
 14/15 anonim ***** válasza:
41%

Van egy megoldás: térj meg!

(ezt neked nem egy jehova írja)

2014. máj. 9. 07:38
 15/15 anonim válasza:
Hello ! Jobb , ha elfogadod így magad! De múltkor olvastam valamit ezzel a témával kapcsolatban , állítólag van megoldás . Én a múltkor ezt olvasgattam, itt a linkje: [link] érdemes elolvasni :) Nekem nagyon tetszett és látok benne valamennyi reményt. Fel a fejjel
2014. aug. 14. 18:53
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!