Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szexuális vágyak, elnyomása,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexuális vágyak, elnyomása, kiírtása, hogyan, és hol?

Figyelt kérdés

Meg szeretném tőletek kérdezni, hogy hallottatok e olyan dologról, hogy a szexuális vágyak hormonnal való kiirtása, vagy csökkentése, és ha igen, akkor hol tudnék ilyet igénybe venni. Olvastam egy portálon, hogy Ausztráliában a pedofilokon, elvégeztek ilyenekre. Nos én nem vagyok pedofil, viszont az én helyzetem sem olyan kimagaslóan jó. Én ugyanis a pasikhoz vonzódom pasi létemre, és ez engemet nagyon zavar, és meg akarok tőle szabadulni. Várom a válaszokat, remélem lesztek olyan kedvesek, hogy segítetek ebben nekem.

(Egy szerencsétlen 20 éves fiú)

2009. júl. 13. 02:14
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
86%
Te idióta vagy, ha van is ilyen semmiképp nem csinálnak egészséges emberen. És igen te az vagy akkor is ha meleg vagy. Nem értem mi bajod ezzel. Keress egy jó pasit magadnak, akkor majd elfelejted ezt a hülyeséget:P
2009. júl. 13. 02:18
 2/15 A kérdező kommentje:

Persze, köszönöm, sokra megyek ezzel a válasszal...De én nem akarok pasit, én meg akarok ettől szabadulni ahogy fent leírtam. Egyébként szerintem meg pénzel mindent el lehet érni. Max felveszek kölcsönt, ha a spórolt pénzem nem elég.

Szerintem egy kis pénzért biztos elvégeznék.

2009. júl. 13. 02:24
 3/15 A kérdező kommentje:

A jó pasi szerzésről, pedig.

Először is a melegek 99% a képtelen a párkapcsolatra, csak egy éjszakás kalandot keres.

Másodjára, a melegek 33% a éli csak meg a 65 éves kort. Harmadszorra, a melegeknél több száz százalékkal nagyobb az aránya az aids-nek.

Negyedszerre, a melegeknél, sokszorosa az öngyilkossági ráta, a normális emberekétől.

2009. júl. 13. 02:26
 4/15 anonim ***** válasza:
70%

miért van egy olyan gyanúm, hogy nem is az eredetileg feltett kérdés érdekel téged?

szerintem fordulj pszichológushoz

2009. júl. 13. 02:37
 5/15 anonim ***** válasza:
68%
akaraterő, és sztem ez legyőzhető. mégcsak 20 éves vagy, sztem nemmondható el rólad egyértelműen h a pasikhoz vonzódsz. sztem elmúlik előbbutóbb, addigis csajozz ezerrel, és meglátod h ez jó dolog. szexelj csajokkal, vagy találj egy igazi barátnőt akibe beleszerelmesedsz, és elis felejted ezt a búza vagyok dolgot.
2009. júl. 13. 02:41
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha vágyaid ébrednek, gyorsan kivered, ezzel le van tudva.

Egy gyógyszeres beavatkozás sok kellemetlen mellékhatással jár. Minden libidócsökkentő szernek súlyos mellékhatásai vannak.

A Vitex agnus-castus (illatos barátcserje) növény termését a középkori szerzetesek használták a nemi vágyak csökkentésére. Érdeklődj utána.

2009. júl. 13. 05:37
 7/15 anonim ***** válasza:
81%

Először is, az hogy ilyen félelmeid vannak, az a környezeted hatására alakulhatott ki, Az hogy előbb halnak meg nem tudom, de hogy az aidset gyakrabban kapják el, az rajtad is múlik, ált azért meg gumi nélkül csinálják, de ez is felelősség kérdése, ha teszel ellne nem kapod el olyan könnyen.

Ami pedig a vágyat illeti, én úgy veszem ki, magával a melegségeddel van a gond, de attól, hogy nem fogod kívánni, még a tudat benned van, és ott fog motoszkálni a fejedben. Épp erre vezethető vissza az öngyilkossági ráta, mert sokan, nem merik felvállalni, vagy nem fogadják el magukat (mint Te), és ez tönkre teszi az életüket.

Jó pénzért bármit el tudsz érni én ezt nem vitatom, de ha majd 10-20 év múlva, találkozol egy olyan pasival akivel együtt lennél, vagy talán egy nővel,ki tudja hogy fordul meg addigra az ízlésed. Akkor majd b*hatod, mert nem hiszem, hogy ezeket vissza lehet fordítani.

Vagy eccerűen a mellékhatások, amik miatt tönkre fog menni az életed.

2009. júl. 13. 09:46
 8/15 anonim ***** válasza:
76%

Neked valójában csak egy jó pszichológus kéne, vagy egy jóbarát akivel mindent megbeszélhetsz, azért hogy elfogadd magad úgy ahogy vagy.

A "melegség" nem csak szexuális vágyakból áll, ha kiirtod attól semmivel nem lesz jobb a helyzeted...

2009. júl. 13. 15:35
 9/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm, de a kérdésemre nem kaptam meg a választ sajnos.

Nézzétek, én elfogadom a melegeket, nem szólok bele az életükbe, nem ugrálok, hogy ezt nem így kéne. azt mondjátok meg, ha valaki meg akar ettől szabadulni, akkor azt miért nem fogadjátok el? Miért kell foggal körömmel ráerőltetni azt, amit nem akar? Nem erről szólna a tolerancia? Én tolerálom őket, ők tolerálnak engemet.

2009. júl. 13. 15:49
 10/15 anonim ***** válasza:
56%
El tudod nyomni egykiadós szexel, szarintem máshogy, nemigen menne.......
2009. júl. 13. 17:28
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!