Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalásnak számít ha valaki ráverni valamire és egy másik csaj lenyalja?

Szerintem bele eshet, te mit szólná ha valaki ráverné egy uborkára és a barátnőd nyalná le? Mit éreznél?
28/F

Jézusom, ilyen kérdést te :D
Sztem nem megcsalás mert végülis nem történt semmi olyna hogy közösülés csók miegyéb, de tényleg elég perverz és undorító is :S

Ha én ráverem valamire és azt egy csaj lenyalja...az nem megcsalás csak marha gusztustalan!
De ha valaki ráveri valamire és a csajom lenyalja (amit mellesleg nem tenne meg soha...) de ha megtenné akkor nem is az hogy megcsalás...de bazz lenyalja más g*cijét! Fújjj...kéne a halálnak ezek után...tehát lehet megcsalásnak venni!
És ez nem kivételezés....mert én arról nem tehetek hogy a másik csaj lenyalja a g*cim valamiről(feltéve ha nem direkt ezért csináltam és nem rá vertem ki...mert akkor megcsalás)...mert a csaj szánt szándékkal nyalja le!(most itt is lehetne mondani hogy mi van akkor ha nem? hát amiről nem tudsz az nem fáj...ergó nem megcsalás)XD
De ilyen hülyeségeken igen hosszan el lehetne filozofálgatni...egy a lényeg: lány szempontjából gusztustalan...kéne a halálnak ilyen csaj!(tehát aki más g*cijét nyalogatja)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!