Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mekkora egy ideális "szerszám"...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mekkora egy ideális "szerszám" mérete. Csajoknak mekkora kell? mekkora lenne egy atlagos es egy nagyobb meret ha lehet CM ben.

Figyelt kérdés
Tudom hogy sokan fogjatok mondani hogy nem a méret a lényeg.... de azért szivesen meghalgatlak
2009. júl. 12. 20:44
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

a barátomé 15 cm-es, tökéletesen ki tud vele elégíteni, az előző barátomé nagyobb volt, de nem volt vele igazán jó

na én itt jöttem rá, h tényleg nem a méret a lényeg, persze azért van egy határ, de úgy 10 cm felett lehet vele mit kezdeni

2009. júl. 14. 20:49
 12/15 anonim ***** válasza:
82%
most volt itt a vízvezeték szerelő. a legkülönbözőbb méretű szerszámok voltak nála és azt mondta, hogy mindegyik másra jó...... :D:D:D
2009. júl. 14. 21:36
 13/15 anonim ***** válasza:
attól függ, hogy mekkora a koncertterem, amiben muzsikálni szeretnél
2009. júl. 14. 21:39
 14/15 anonim ***** válasza:

Szerintem is inkább a vastagság a fontosabb. Ne legyen túl vékony. A férjemé általában jó, de (azt ugyan nem tudom mitől függ) van olyan, hogy ugyanabban a pózban "nyom" valahol a méhszájam táján, van amikor meg nem. Lehet, hogy olyankor jobban áll neki? Bár általában nagyon áll bármelyik szex alkalmával :))

30/L

2009. júl. 15. 07:23
 15/15 A kérdező kommentje:
köszi a valaszokat
2009. júl. 15. 09:25
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!