Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora egy ideális "szerszám" mérete. Csajoknak mekkora
kell? mekkora lenne egy atlagos es egy nagyobb meret ha
lehet CM ben.
Állítólag az átlag szerszám hosszra akkora, mint egy papírpénz(izgalmi állapotban persze). Vastagságban pedig nincs nagy különbség. Bnőm valamelyik újságja szerint 15 centi felett már lehet örömet okozni.
2009. júl. 12. 20:50
Szerintem hosszban (persze izgalmi álatpotban nézve) 14-18 cm-ig az ideális, attól nagyobb már fájhat (egy nő hüvelye kb 10 cm hosszú) az ez alatti méretű szerszámot meg nem minden nő érzi rendesen, de engem egy pl 13 centis sem zavarna, ha a pasi jól "használja" :)
átmérőben meg ne legyen extra vékony és extra vastag...
21/L
2009. júl. 12. 20:57
17 cm alatt legyen, nekem ez fontos mert az előző barátaimnak nagyobb volt és az elég kellemetlen. vastagsága meg olyan közepes legyen. ennyi
25/L
2009. júl. 12. 21:01
4/15 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, és még valamira rájöttem, hogy mik azok a számoktörve betüvel, kösz...
Q
Ha kicsi akkor nem tudom, én nem tudtam elélvezni hiába csinálta nagyon jól,egyszer volt egy ilyen barátom,szerettem nagyon de nem tudott kielégíteni.
én azt mondom, hogy mindenki megtalálja azt az embert,akivel passzolnak.Van olyan pasi akinek méretes,és még sem tudja rendesen használni.
Az ideális az ,amikor egy férfi ki tud maximálisan elégíteni egy nőt.Nem lehet számszerűen meghatározni cm-ben vagy hasonlók.Szemre minden nőnek jobban bejön a nagyobb kolt szerintem.
2009. júl. 12. 21:39
6/15 anonim válasza:
Igazából a pénisz mérete a nőknek maximum látványra nem mindegy, de ez is egy bizonyos határokon belül... Lehet a férfi pénisze akár 10 cm vagy 25cm, 2 dolog számít átlagba a nőknél... a vastagsága és az hogy miképp tudja használni, lehet a barátodnak vagy a "sexpartnerednek" 25 cmes is ha nem tudja használni... Nekem átlagos van... 21 cmes, de még sohasem halottam rá panaszt hogy kicsi lenne vagy nem lenne jó, ha tudja használni a partnered és odafigyel rád annyira hogy neked is jó legyen akkor lényegtelen az hogy 10 vagy 25 cm...
2009. júl. 13. 02:51
Hazudunk, amikor azt mondjuk, hogy a méret nem lényeg. Persze, a nők is mások "méretügyileg", de van ugye a G-pont, aminek az izgatása, igencsak nagy élvezetet jelent. Azért nem mindegy, hogy ezt 10, vagy 18 cm, es "szerszámmal" izgatják. Nekem pl, a olyan 15-18 cm, az ideális, amit élvezek, de nem is kellemetlen.
2009. júl. 13. 09:47
Apám ezt a burkolt beképzeltséget, azt mondja neki átlagos 21 cm van...
2009. júl. 14. 20:41
Nekem volt már olyan párom akinek 14 cm volt, nem tudott kielégiteni viszont nagyon jól tudott nyalni!:)A 22 cm már fájt az meg azért nem volt jó!
Sztem olyan átlag 16-19 cm-ig:)
2009. júl. 14. 20:44
Hát ha a G-pont izgatását hoztad fel akkor pont nem igaz rá hogy ahoz nagy pénisz kell! Mert köztudottan 5-10cm re van a g-pont, tehát egy 10cm es farok már bőven megfelel a célhoz. Az a nem mindegy hogy ne legyen vékony, szerintem...mert ha az az már lehet probléma ha harangozik benne. Mivel a g-pontot sem a farka végével éri el hanem az oldalával dörzsöli! A 21 cm meg végképp nem átlagos! A 15-18 az átlagos! De tényleg nem a méret a lényeg, én azt mondom a nagy már fájdalmas és nem is tudja tövig...de az átlgos simán...:) 22/L
2009. júl. 14. 20:49